dobry den ,neviete poradit dobreho logopeda v presove,moze byt aj sukromny,alebo nieaku studentku logopedie,ktora by doucila mojho syna spravnu vyslovnost,dakujem
Chodíme k Nore Malagovej na Šváby,som spokojná 😉
Mgr Oriškova- pozna niekto?
Ženy viete poradiť ku ktorej logopedicke v PO? Potrebujem dobrého klinického logopéda,pretože nepotrebujeme riešiť "tdpaslika" ale zložitejší problém.
@zabulienka266 Skúste mi, v SP, opísať o čo ide, skúsim poradiť...
Ahojte viem ze starsia tema ale syn (2.5 roka) sa zacal zajakavat a potrebujem dobreho logopeda prosim odpuructe
@adusha1167 eleonora magalova na Svaboch - skvely pristup
@janajanajana dakujem, objedanava sa u nej telefonicky? Ako dlho sa caka za vysetrenim? Treba aj vymenny listok od obvodného lekara? ☺
U takto malych deti je to jav fyziologicky.netlacit na neho, neopravovat vyslovnost...
@katka.m dakujem za info nieco som si uz precitala ale toto som nevedela musim kazdeho upozornit lebo presne to svokra robi ze ho opravuje ☺ ale logopeda je asi dobre navstivit ze?
@adusha1167 objednavala som telefonicky, na prve vysetrenie som cakala asi 3 tyzdne, ale to he uz vyse roka, co sa tyka vym. listka - my sme boli na odporucenie vseob. lekara, neviem ale ci je povinne.
@janajanajana ďakujem zavolam obvodcke čo mi povie
K logopedovi nikdy nie je zbytocne ist ak mamka ma pocit,ze nieco je zle 😉
prosim dajte dobry typ