Hľadám dobrého kožného lekára v banskobystricom kraji

apolonka
7. mar 2017

Ahojte. Nepoznáte prosím niektorá dobrého kožného lekára, príp. kožnú kliniku v bansobystrickom kraji? Bola som u svojho kožného, lebo dcérka mi zaškrabla znamienko a on mi pozrel hneď aj znamienko vedľa neho a doporučil mi ho odstrániť. Vyjadroval sa veľmi neurčito, takže mám z toho zmiešané pocity, ale do správy uviedol, že mi dáva túto možnosť na zváženie. Povedal mi, že mi to znamienko odstráni chirurgicky sám ambulantne, že to bude tak 10 minútový zákrok, znamienko sa pošle na histológiu a že to nie je nič zložité. Mňa to ale prekvapilo, lebo podľa mňa sa nejedná o nejakú banalitu ale o dosť vážnu vec a myslela som si, že odstraňovanie znamienok robí špecializovaný lekár alebo na nejakých špecializovaných klinikách a nie bežný kožný lekár. Máte s tým niekto skúsenoti? Bojím sa, aby mi znamienko dobre vybral a hlavne aby ho vybral úplne celé, tak by som radšej išla k nejakému vážne dobrému a skúsenému kožnému lekárovi alebo proste niekde kde to robia fakt dobre. Prosím vás ak máte niekto skúsenosť so spoľahlivým kožným lekárom alebo klinikou v banskobystrickom kraji, napíšte. Ďakujem.

basena001
7. mar 2017

@apolonka pokiaľ viem,znamienka vyberá plastický chirurg na odporúčanie kožného lekára.v podstate to každý chirurg s prehľadom zvládne.

apolonka
autor
7. mar 2017

Ale mne chce vybrat znamienko sám kožný, on ma neposlal na chirurgiu. Nie som si istá, že je to lepšie, aj keď ak sa na to dívam z toho pohľadu, že on by sa mal do znamienok vyznať a chirurg je ten čo "operuje, reže" tak to dáva určitý zmysel.

basena001
7. mar 2017

@apolonka jednoducho mu oznám, že potrebuješ výmenný lístok na chirurgiu, lebo si to znamienko chceš dať vybrať. Neviem o tom, že by kožný lekár mohol urobiť taký zákrok. To, podľa mňa, jednoznačne patrí do rúk chirurga