Hľadám dobrého gastroenterológa v Košiciach

martinka05
10. feb 2012

Ahojte dievčatá, hľadám dobrého detského gastro lekára v Košiciach. Mám problém s dcérkou, má 6 rokov a máme problémy s bolesťami bruška. Od mala sme sledovaní na gastro v Prešove, ale chcem vedieť aj názor iného odborníka a Košice máme najbližšie. Ďakujem za vaše názory a odporúčania 😉

mireag
10. feb 2012

@martinka05
My chodime k dr. Klocáňovej na Panelovej 2. Mila sestricka aj dr. 🙂

martinka05
autor
10. feb 2012

@mireag ahoj a si spokojná? Má veľa pacientov? Ešte mi prosím napíš, či sa k nej objednávaš telefonicky alebo berie podľa poradia?

mireag
10. feb 2012

@martinka05 som spokojna. vysvetli, odpovie na otazky... Ja sa vzdy objednavam. Neviem o tom, ze by brala podla poradia. Pacientov ma dost, ale tak je to asi vsade. 🙂 Najprv som nas chcela objednat do novej nemocky, ale tam nebrali novych pacientov, tak mi odporucili tuto dr.

mimcak
11. feb 2012

Ja chodievam so starším k pani dr.Majlingovej je dobrá odborníčka v novej nemocnici ona chodí aj ku pacientom čo sú hospitalizovaný v nemocnici.Takže to by som ti odporúčala,lebo ak sa nedajbože náhodou dosstanete do nemocnice tak ju tam máš po ruke. My sme spokojný.Doktorka je fajn sestrička nič moc,podľa nálady, ale čo už ona nelieči.Musí sa ku nej objednávať.Ale ak povieš,že sú bolesti tak Vás možno objedna skôr. Aby som to dopovedala s mladším chodím ku spomínanej dr.Klocáňovej ,pretože sme museli sním rýchlo na gastro a naša vtedy nemala ambulanciu a tu som mala najbližšie tak som šla k nej.Dr. milá aj sestrička.Ale dr.sa ma počas jednej návštevy 4 opýtala ake mlieko pije syn.Nakoniec sme sa dohodli,že nám urobia odber na alergiu mlieka.Výsledky mali byť do 3-4 týžd. Vysledky neboli do 7 týždňou tak nakoniec volala sestrička do labáku čo s tým je stala sa niekde chyba test sa neurobil.Takže máme ísť na odber znovu.Neviem kde ta chyba nastala či u nich,alebo v labáku.No ide o to ,že vyvolávala som tam každý 4 deň a stále opakovala dookola o čo vlastne ide.jej nebolo nápadné,že vysledky do 4 týžd.niesu.Až ked som sa do telefonu nazlostila a posúrila to aby zavolali do toho labáku.

nifadita
5. dec 2012

opatovne otvaram tuto temu. Tiez hladame gastroenteorologa pre dcerku. Boli sme uz na Srbskej, ale pristup lekarky a aj to,ze nas nutila u nej si predpisovat mliecko pre dcerku, sme sa rozhodli prejst ku Dr. Majlingovej, ale ani tam nie sme velmi spokojni, mozno aj nepravom, ale odmietame davat malej dcerke lieky na skusku, uz sme nejake zobrali a nezabrali. je aj v Saci detsky gastro lekar?

monikapuciova
25. aug 2013

ahojte, hladam dobreho gastro doktora v Košiciach. Mam sedem mesacne dvojicky chlapcov a chodila som s nimi k Mudr.Michelkovej na Srbsku, nakolko sme mali problemy s kakanim. Vzdy nam poradila nieco len tak od stola, skuste toto, ked zacnu prikrmy bude to lepsie, ked sme zaviedli prikrmy a nekakali sami tak povedala ze ked zacnu papat masko a stale nieco prihodila. Kazdopadne chlapci maju s kakanim problemy dodnes, priberaju pekne, piju Bebu pro 1 a papame uz skoro vsetko, napriek tomu jeden z dvojciat ma aj problemy s prdkanim. som z toho uz dost nestastna a tak by som najradsej navstiila nejakeho fakt dobreho lekara, skusali sme uz naozaj vsetko od probitok, sliviek a inych veci ktore sme sa docitali a vysledok nulovy. Z doktorky som sklamana aj preto, lebo povedala pouzivat rektalnu rurku a chlapci si na nu nemozu zvyknut a toto bolo hadam najvacsie klamstvo a kvoli tomu mame dodnes problemy. tak mi skuste doporucit nejakeho lekara aj s kontaktom. dakujem

fc
2. dec 2013

@monikapuciova ahoj, chcem sa opytat, ci ste nasli nakoniec nejakeho dobreho gastroenterologa? tiez momentalne zhaname, aby nam upravil nejako stravu alebo co, lebo tiez ma maly od mala problemy s kakanim a uz bude mat dva roky a tiez taketo veci ako ste spominali vy, nezaberaju .... okrem toho mame aj ine problemy, preto potrebujem fakt dobreho gastroent....

monikapuciova
3. dec 2013

nenasli, nakoniec som to upravila stravou, zacala som vylucovat z potravy rozne veci az som prisla na to ze chlapcom robi zle jogurt. pocula som vsak ze v novej nemocnici su dve vyborne gastro doktorky ale maju toho asi fakt dost, lebo v tom case som aj jednej volala, ale videla som ze nema o nas zaujem, lebo sama povedala ze toho maju vela. odkazala ma na nejaku doktorku na kvp ale o nej som nepocula vela dobreho tak som tam ani nevolala. ale ak tak skuste novu nemocnicu a na ich stranke na detskom oddeleni su dve, tak si skuste pozriet ich mena a zavolat tam. objednaju vas mozno o mesiac ale ak je to take pre vas dolezite tak by som to skusila. drzim palce

ghaneska
17. dec 2013

Ahojte žienky, prosím máte nejaké nové skúsenosti s detskou gastrologičkou? My sme u dr. Klocáňovej, ale ona stále bazíruje na endoskopii u mojej 10-ročnej dcérky, aj keď si myslím, že by sa dalo mnoho zistiť najprv z krvi.
Spomínate tu často dr. Majlingovú alebo dr. Majorovú (aj v iných diskusiách čo som čítala). Vedeli by ste mi poradiť, ktorá z nich je dobrý odborník?
Pozná niekto dr. Fenďovú alebo dr. Trebuňu či robia tiež s deťmi a či ste spokojní?
Ďakujem.

ghaneska
20. feb 2014

Ešte stále hľadám dobrého detského gastroeneterologa. Prosím viete poradiť. Už najbližší mesiac chcem objednať dcéru na vyšetrenie, a nechem aby sme museli meniť lekára. Ďakujem.

alerka
25. nov 2014

Najlepsia je Majlingova

marryb
16. feb 2015

Ja chodím so synmi k Mudr. Majlingovej a max.spokojnosť. S prvým synom som chodila na Srbsku, hrozný prístup sestričky,zaplatila som prednostne vyšetrenie a aj ták nás nechala čakať s malým 4m babom. Sťažovala som sa na časté a objemne stolice s kyslým zapachom a pani doktorka mi len toľko povedala,že to majú kojené deti.
Mudr. Majlingova nás pri prvej návšteve objednala na krv hneď na druhý deň, malému zobrala krv,zobrala stolicu na plesne,škroby dokonca mu nad rámec dala zobrať krv na imunitu,aby sme nemuseli utekať a opätovne brať krv aj u imunoalergologa. Má toho veľa,dlho sa k nej čaká ale je naozaj dobrá.Sestrička mila,ľudská.

gabika1974
18. mar 2016

@mireag dobry den chcem sa spitat ci to dieta oni uspia ked moja dcera ma 18 mesiacov.

jaris84
5. máj 2016

@martinka05 ahoj prosím ťa k akej Mudr.chodíte v Po? S prístupom si bola spokojná? Ja som zas s malou chodila do Svidnika, ale s prístupom lekárky som nebola vôbec sookojna

jaris84
5. máj 2016

@martinka05 a zvažujem gastro v PO, mám kontakt na dve lekárky len sa neviem rozhodnúť.

martinka05
autor
5. máj 2016

@jaris84 my sme chodili najprv k Olexovej a potom do detskej nemocnice ku Čurillovej a boli sme aj v KE u dr. Mailingovej.

mimusa37
3. júl 2016

Vrelo odporúčam pani dr. Klocáňovú. Síce sa u nej dlhšie čaká, ale mne osobne to nejak nevadí, úžasný prístup k deťom, všetko vysvetlí, je veľmi milá a hlavne dobrá odborníčka.

svetlusska
17. júl 2016

@martinka05 ahoj prosím ťa ta dr.olexova je v pohode k deťom?ide mi hlavne o jej prístup?bola si s ňou spokojna?

svetlusska
17. júl 2016

@jaris84 ahoj pre ktorú dr.si sa nakoniec rozhodla?potrebujem ísť s dcérou na gastro a viem presne čo mi povedia v sk.dakujem

jaris84
18. júl 2016

@svetlusska ja som bola nakoniec pri olexovej - páčil sa mi jej prístup. Máme volať o výsledky, tak som zvedavá ako dopadneme....Ale cítila som sa pri nej oveľa lepšie ako pri predchádzajúcej.

svetlusska
18. júl 2016

@jaris84 a nevadilo jej že ste z inakade? výsledky?to nepovedala hned?

jaris84
18. júl 2016

vôbec, ja som jej hned na začiatku vravela, ked sa pýtala aký máme problém, že sme chodili ku Ivanovej, ale že som nebola spokojná, povedala som jej akú liečbu sme od nej mali, zrobila je ultrazvuk bruška + odbery - a ohľadom odberov mám volať, podľa výsledkov bude kontrola. Lekárka milá, úplne v pohode...

svetlusska
18. júl 2016

@jaris84 dakujem a ako dlho ste čakali na termín?

martinka05
autor
18. júl 2016

@jaris84 ja som u Olexovej bola asi len 3x a a potom som zmenila doktorku. Prístup k deťom bol fajn, dlhá čakacia doba, ale to asi všade. Hlavný dôvod bol, že mi napísala do papierov, že mám dojčiť aj keď malá už asi pol roka bola na UM, prišlo mi to divné hlavne keď sa predtým pýtala dokedy som malú dojčila a ja som jej povedala, že dva mesiace.

martinka05
autor
18. júl 2016

@svetlusska príspevok vyššie je pre teba

jaris84
18. júl 2016

@svetlusska dosť dlho...cez 2 mesiace

svetlusska
18. júl 2016

@jaris84 a kontakt nahodou?

jaris84
18. júl 2016

@svetlusska och...pozri na nete, nemám ho pri sebe, som v práci

svetlusska
18. júl 2016

@jaris84 nejaké som totiž nasla ale nikto nedvíha tak reku či nemenili.mozno dovca

svetlusska
18. júl 2016

@martinka05 aha.no uvidím skusim