Hľadám detskú lekárku v Novom Meste nad Váhom

silviapotocna
12. jan 2012

Ahojte mamicky z NM,
potrebovala by som poradit ohladne vyberu detskej lekarky z NM alebo blizkeho okolia (pripadne aj TN, Stara Tura, Cachtice, atd..) . Rada by som nasla taku, ktora ma individualny pristup, skusenosti a "sedliacky rozum", vie uvazlivo zhodnotit situaciu, nepredpisuje hned ATB ale necha dietatu trochu casu, aby sa s chorobou skusilo najprv vysporiadat vlastnymi silami, resp. v prvom rade s "prirodnejsimi / domacimi" prostriedkami, je ochotna konzultovat aj po telefone ("neotravuje ju to") a je pripadne otvorena aj individualnemu pristupu k ockovaniu. Z diskusii som zatial postrehla dobre odporucania na Dr. Munkovu, Dr. Sickovu a Dr. Krc-Turbovu.
Viete mi k nim napisat konkretnejsie k mojmu dotazu, resp. poradit aj inych pediatrov?

Dakujem vopred.
Silvia

tanika5
12. jan 2012

@silviapotocna ja som ako dieťa chodila k Munkovej, rovnako aj syna som bez váhania nahlásila k nej a zatial nemáme žiadne zlé skúsenosti, dokonca aj medzi sviatky ked sme jej volali domov a nebola doma, jej muž nam dal číslo na mobil a do hodinky prišla k nám domov prezreť malého. My sme len a len skpokojní 😉 malý sa bojí doktorov, plačeme všade, všade ho krvopotne držím sama aby ho mohli vyšetriť a u Dr. Munkovej príde krásne sestrička, podla toho čo mu robia mi ho bud pomaha drzat doktorka alebo ona. 😉