Ahojte, sťahujeme sa s manželom do Prievidze,a budeme potrebovať pre našu malinkú detskú lekárku, najradšej by som bola za nejakú mladšiu. Bývame na starom sídlisku, takže najlepšie nejaká nablízku, na internete som našla MUDr. Vincencia Šefčíková, MUDr. Marta Kiššová, MUDr. Jana Mäsiarová, MUDr. Alena Maslenová, MUDr. Zuzana Čavojská. O žiadnej som nikde nenašla žiadne bližšie informácie na internete ani nikde. Vopred vďaka za názory, skúsenosti.
Chodíme s oboma deťmi (7r. a 1r.) k doktorke Márii Seleckej, je na výškovej na starom sídlisku. Môžem len odporučiť, veľmi starostlivá, ochotná, keď máme problém, stačí len zavolať či máme prísť ( sme totiž z okolia prievidze ) alebo netreba, nikdy sa nestalo, že by nás len tak odbila. Odporúčam na 100%.
Neviem, ci je to ešte aktuálne pre teba - ale odporúčam MUDr. Selecku vo výškovej. Chodila som k nej ako dieťa od narodenia (vtedy mala ambulanciu na starom sídlisku), teraz mám k nej nahlasené aj vlastné bábo (narodí sa v máji). Je naozaj vynikajúca. Svojich pacientov a ich zdravotný stav má v malíčku. Je dôsledná. Ona je pre mňa vzorom, ako má vyzerať detský lekár, samozrejme, aj spolu so sestrickou. Ked som sa tam bola pred asi mesiacom opytat, ci prijímajú nových pacientov, hned na chodbe ma sestricka prekvapila "oznamenim", ze ved ja som ich byvala pacientka. Tak vravim, ze ano. A hned nato dala cele moje meno 🙂 Ostala som milo prekvapena, nakolko tam par peknych rokov nechodim a ani v PD nebyvam, takze sa ani nahodne nestretavame napr. v meste alebo tak 🙂
Ahojte maminky, poradíte dobrého pediatra v Pd? A takého kto berie aj nových pacientov? Ďakujem
@lubomira85 Maslenova je fajn tu poznam este ja ako dieta som ku nej chodila tie ostatne nepoznam 😉