Mamicky, prosim vas, viete mi poradit dobreho detskeho psychologa idealne v PK, ale moze byt aj v BA prip TT, moze ist aj o sukromnu prax. Prosim o radu tie, ktore s tym maju osobnu skusenost, ide mi hlavne o diagnostiku. Dakujem 😉
@barbora21 psychomotoricky vyvoj, ci spravanie zodpoveda veku dietata, ci trpi adhd prip inou poruchou spravania ... potrebujem jednoducho zistit, ci moje dieta potrebuje specialny pristup, lebo mam pocit, ze ako rodic zlyhavam, teda nielen ja, citime to tak obaja s manzelom. a knihy nepomahaju, ani uistenia ostatnych, ze sa to spravi.
skus napisat sem, nemali by Ta odmietnut, je to ich hlavna napln prace 😉
ahoj v BA si pozri CPPPaP to sú väčšinou štátne inštitúcie, alebo súkromnú prax má aj Hana Ščibrányová - má vytvorenú aj stránku, ona robí aj s rodinou. Potom ak by si chcela s malým ty pracovať tak mám dobrú skúsenosť s príbehmi a rozprávkami , iste je ich je viac, ale skús napr. tútu....
http://www.facebook.com/pages/Rozprávky-nielen-......
ahoj, boli sme vtedy u psychologicky z vudpap.sk, tak ako doporucila margarita a boli maximalne ustretovi a profesionalni. zelam vela stastia.
@andy čo konkretne chces diagnostikovat?