Dobry vecer....moja 4 rocna dcerka ma neustale hnisave zapaly na pravej strane...
Mam podozrenie, ze tam ma uz aj nejake lozisko, lebo ledva doberie atb tak znovu
zacne zahlienenie a dutina sa jej zahlieni a nevie dychat na pravu stranu.
Po par dnoch zacneme smrkat zelene hlieny a naposledy to preslo uz aj do usi a
skoncili sme so zapalom stredneho ucha. Dcerka je silny alergik, co nam stav len
zhorsuje a mam podozrenie na krivu nosovu prepazku, ktoru mam aj ja.
Doteraz uz asi 2 roky bola liecena len pamycon, uniflox a par krat Augmentin a Klacid.
Co jej este viac znizuje uz aj tak dost oslabenu imunitu.
Potrebujem nejakeho orl lekara, ktory jej spravi rtg alebo ct dutin a zacne problem
konecne riesit...Koli jej neustalym soplom som uz ja skoncila s vybranymi krcnymi
mandlami a teraz tiez chronickym zapalom dutin ☹
Dakujem za vsetky tipy.
@8291 pediatricku mam dobru, ale orl lekarka nic moc a ta by mala dat ziadost na tieto veci....nikam sme sa nepohli stale ldn antibioticke kvapky do nosa a atb....trva to uz s prestavkami rok a pol a teraz tym nakazuje aj maldsieho syna o mne nehovoriac uz mi vybrali v januari krcne mandle a teraz idem v decembri na operaciu nksnych dutin z tych zazrakov co asi v sebe ma....takze tym trpi cela rodina a potrebujeme to zastavit.
http://www.navstevalekara.sk/lekari/orl--usne-n...
@blavacka skus v Ružinovskej poliklinike, MUDr. Kulich, je velmi ochotný
@blavacka držím palce... niekedy aj dlhotrvajúce ochorenia, na ktoré lekári nedajú odpoved zrazu pominú bez vysvetlenia. Tak snád sa zbavíte pliagy. Inak nechápem prečo vám neurobila lekárka výtery. Tento lekár pošle na ct ked treba. 😉 Aj jeho predchodca, ešte taký starý pánko, bol úplne super, ešte moju dcérku vyšetroval, ked bola menšia, potom prišiel tento lekár, ale aj on je fajn.
Chceš zmeniť pediatra?alebo potrebujes len vyšetrenie.pokial chceš len vyš.nato ťa musí odporučiť pediater.a rtg chceš kôli prepážke alebo pre dutiny.ked máte takéto opakujuce sa problémy,žiadala by som MR.načo žiariť dieťatko rtg alebo ct