Hľadám detského očného lekára na Kramároch

moonlightka
25. jan 2012

Ahojte mam ist s dietatom k detskemu ocnemu na Kramare, no je ich tam vela a neviem si vybrat. Nemate s niekym dobru skusenost? Dakujem za info.

kbeata
25. jan 2012

ja chodim na 2.poschodie,je tam zopar ambulancii,hned na chodbe je aj detske ocne oddelenie
ked som isla prvy krat,dole som sa zahlasila,a tam ma poslali,maleho zatial vysetrovali tri lekarky,takze je to v podstate jedno ku ktorej pojdes,vsetci su tam fajn,telefonicky,alebo priamo tam sa objednava na dalsiu navstevu,ak treba,a dole vo vestibule sa vzdy zahlasis 🙂

cicimon
25. jan 2012

@moonlightka tam ta bez objednania asi nezoberu a pravdepodobne ani ku konretnemu dr., zadeluju zjavne podla diagnoz, takze si radsej zavolaj a uvidis ku komu vas objednaju

kbeata
26. jan 2012

@moonlightka vobec sa nemusis dopredu objednavat,ja som tam zasla iba s kartickou poistenca,dole ma zaregistrovali,povedala som ze chcem ist na ocne,potom som sla na to druhe poschodie,pockala asi dve hodky a bolo prve vysetrenie za sebou 🙂 ,bola som tam na jesen min.rok,predtym som s malym chodila na mytnu,ale nebola som spokojna, 😒

moonlightka
autor
30. jan 2012

@kbeata
@cicimon
@kbeata
baby ako dlho ste tam cakali? a u koho ste boli? mam maleho nejako dopredu pripravit? v com spociva vysetrenie? dakujem.

cicimon
30. jan 2012

@moonlightka no my sme cakali mozno 10min a celkovo sme tam boli mozno 45min, podla mna sa na to vysetrenie neda pripravit, moa reve uz len z principu ked vidi nejakeho dr. , ale zas su deti ktorym to nerobi problem. my sme raz boli u take mladej dr a potom u dr busanyovej, obe velmi prijemne. no a prvy raz merali dioptrie a stupen skulenia - to sa pozeralo na take akoby pravitko a potom este robili vysetrenie pozadia a ine, nic strasne... zreme vysetrenia zavisia od diagnozy s ktorou tam pojdete
tvojmu malemu je co a kolko ma mesiacov?

moonlightka
autor
30. jan 2012

@cicimon my mame 2 a zacali sme strasne zmurkat ☹

kbeata
30. jan 2012

@moonlightka moj ma vyse roka a jacmene na viecku,uz mu miznu,akurat sme ho polozili na postel rukou otvorila horne spodne viecko,nieco predpisala 😉
este mu vysetrovali ocne pozadie,celkove vysetrenie,mal akurat rozkvapkane oci,ale aspon nereval a mohla mu do nich kludne pozriet 😀
bola som tam zatial styri krat a cakali sme aj vyse dvoch hodin,tam totizto chodia deticky aj z inych oddeleni,niekedy dopredu,a minule same novorodeniatka,dvojicky,al.nedonosene,tie idu dopredu,vacsinou,mne to nevadi maly tam beha,ked sa da bavi sa s inymi detmi 😉 ,nieekedy je tam viac doprovodu ako deti 🙂
a dva krat som bola tusim u Kostolnej,inac je tam dost teplo,tak radsej oteplovacky dole 😉 pa 😉

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cicimon
3. feb 2016

@majulienka19 no ja mam dojem ze su tam do 12.... a hej, treba sa objednat

dionyzka
3. feb 2016

@majulienka19
@cicimon
podla mna je uz zmena, nemozes tam ist len tak, potrebujes doporucenie od obvodneho ocneho, ak ho nemas, na Kramare nemozes ist. Ak mas, treba sa objednat.
Riesila som to minuly tyzden a bola som tam aj osobne.

maminecka2
3. feb 2016

@majulienka19 Ahoj, my sme sa s malym objednavali telefonicky a termin sme mali cca o 2 mesiace. Neviem ako by to bolo s akutnym stavom, je to tam hruza. A dovolat sa tam je umenie, sa mi to podarilo hadam po tyzdni, tak vela trpezlivosti. A myslim ze ambuluju len doobeda, alebo teda treba prist doobeda a potom cakat.

cicimon
3. feb 2016

@dionyzka my tam chodime uz dlhsie... ale rozhodne bez objednania sa tam neda ist

cicimon
3. feb 2016

volat treba medzi 11-13 a teda vela stastia 🙂

dionyzka
3. feb 2016

@cicimon ako hovoris, treba sa objednat a dovolat sa tam uplne nemozne.

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majulienka19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dionyzka
6. feb 2016

@majulienka19 na stranke nemocnice su vypisane vsetky kontakty na ocne, aj s lekarmi, potom uz len skusat.

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dionyzka
7. feb 2016

@majulienka19 najprv si tam zavolaj, poinformuj sa a uvidis, nech tam nemusis behat na viackrat. Mne na recepcii povedali, ze objednavkovy system na konkretny den. V objednany den tam prides a cakas, na konkretnu hodinu sa neda. Tak mi bolo povedane tou tetuskou na recepcii.

loginexistuje
7. feb 2016

@majulienka19 je tam objednavkovy system http://portal.dfnsp.sk/ vytvor si svoj ucet potom si vyberies oddelenie a zobrazi sa ti najblizsi volny termin a cas, objednavanie je bezplatne.

Ak tam pojdes len tak riskujes dlhsie cakanie alebo ti daju termin aj tak. Lebo tam si objednavaju aj kontroly a tak... plus nejake urgenty do toho...

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
buranovab77
3. mar 2019

Ahojte viete mi prosím povedať mam ist prvý krát na vyšetrenie k detskej očnej lekárke na Kramáre v Bratislave ale neviem do akej budovy mame ist, lebo že najskôr sa musime zaregistrovať na recepcii ale neviem do akej budovy mam ist lebo ze ich tam je veľa ďakujem