ahojte, neviete mi poradit dobreho detskeho lekara v rakusku, mame polrocne babo a surne hladame pediatra, najlepsie hainburg, bruck a okolie. mate niekto skusenosti s prestupom od slovenskeho lekara?
Dobry den, prosim vas viete mi niekto poradit,ako to funguje v Rakusku ,ked chcem tam ist k lekarovi? Mam priatela z Rakuska, (nechcem sa vydavat,jedno man.mam za sebou.)dalo by sa nejako aj bez vydaja? urcite sa prihlasit k pobytu...dakujem za odpoved.
@ellie13 ahoj, narazila som na tento prispevok starsieho data, ale mozno mi odpovies aj teraz, bola by som vdacna 🙂 ak sa smiem spytat, ako to mate v AT s pobytom, ked chodis s dcerkou k lekarke do BA? ked je trvaly pobyt v AT, netreba mat pediatra tiez v AT? my to totiz prave riesime, ze dcera musi mat trvaly pobyt v AT kvoli skolke, ale lekarku by som chcela v BA a neviem, ako to spravit. dakujem este raz, ak mi odpovies
@ykceb ahoj, ja zijem nedaleko Hainburgu... Tak priamo v Hainburgu ti mozem odporucit DR. Proksch - mala som ho aj pri porode - super, odpovie na cokolvek... A v Neusiedli odpporucam DR. Monika Merz- Hombauer, chodime k nej a je tiez suprova... A aj v Brucku je jeden - len teraz neviem prist na meno... na nete urcite najdes 🙂