Dobrý deň som z Nitry a hľadám pomoc, potrebujem poradiť s dobrým detským lekárom, moj termín sa už blíži a ja stále nemám doktora pre malého, je ich strašne veľa tak ak ma niekto dobre skúsenosti stym svojím mohli by ste mi pomôcť 😊ďakujem
Ja chodím s malým k Selecka na Klokočina tiež som veľmi spokojná je milá ústretová a ak sa jej niečo nezdá vždy nás všade poposiela na vyšetrenia takže ideme od nej spokojný domov 😉
My sme uz 10 rokov u Dr. Jakubickovej a spokojnost maximalna.
V skupine nitra je toho naozaj vela, skus pozreť. My mame dr. Jančikovú a ja som spokojná, nič nezanedbá.
Ahoj, sice momentalne uz byvam mimo Nr, tak aj dr.pre syna mam tam, ale od narodenia som chodila k dr.Seleckej a fakt perfektna dr.👍 teda ja pisem za seba, vlastna skusenost.
Ahojte, ma niekto skúsenosti s Dr Kolčákom? Ďakujem
Dobry den! Ja som takto pred rokom tiez hladala a vela ludi mi neporadilo 😂 a tak vam pisem ako to mame my...zapisali sme sa pani dr. Morvayovej na Spitalskej.Mlada pani dr.aj so setrickou.Su velmi prijemne...nasa mala bude mat 10 mesiacov.. boli sme u nej na poradne a aj s horuckou ...mily pristup aj k rodicovi aj k dietatu.Pre mna ako prvorodicku bolo dolezite aby mala aj trpezlivost na moje otazky ...som zatial maximalne spokojna.