Milé maminky - Košičanky resp. Prešovčanky, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pri hľadaní detského gynekológa/gynekologičky. Potrebovala by som s 15 mesačnou dcérkou ísť na vyšetrenie, ale mám kontakt iba na Dr.Zimovú, ktorá pracuje v Detskej nemocnici na Terase. Navyše sú na ňu len samé negatívne referencie a ani moja pediatrička, ktorá ma za ňou poslala sa netvárila veľmi nadšene, že k nej musíme ísť, ale o nikom inom ona nevie, kto by sa venoval v KE malým dievčatkám v tejto oblasti. Zašla by som kľudne aj do Prešova, len ak by som mala nejaké dobré referencie na milého lekára či lekárku. Dr.Zimová sa zle správa nielen k dievčatkám, ale aj k ich maminám a ja nechcem, aby mala moja dcérka z vyšetrenia traumu, hoci je malinká. Nemáme nejaký veľký zdravotný problém, len sa chcem uistiť, že je všetko u maličkej v poriadku a moja pediatrička tiež chce mať istotu....
Ďakujem 🙂
si zlatá, ďakujem 🙂 to meno som našla pred pár dňami na nete, len som si potrebovala zistiť, aký je....teda či s ním má niekto skúsenosti.
Je to hrozné, že tu v KE nie je nikto schopný s touto špecializáciou. Moja pediatrička mi vravela, že to nikto nechce robiť....to je smutné 😒
Gynstar - Prešov
ďakujem žienky 🙂
nebola som tam, pretože mi nikto nedvíhal telefón keď som sa tam chcela objednať a to som tam volala asi 3x....a keď som im napísala mail, ani sa mi nenamáhali na neho odpovedať....takže tak. S dcérkou teda idem k dr. Sedliakovi do Košíc
ahojte maminky, uz sa vyskytol niekto, kto vysetri tie nase male dievcatka v Kosiciach?
ahojte 🙂 Tiež hľadám detského gynekológa v Košiciach a normálne že problém. Dcérka nemá ešte ani 3 mesiace a má výtok, tak som chcela, nech sa na to pozrie odborník, radšej stresovať ako potom neskôr ľutovať. Cez google som našla aj Dr. Beňovského, nepočuli ste o ňom?
A aký je Dr. Sedliak? Ja som k nemu chodila pred 10 rokmi ako normálne ku gynekológovi, ale skúsenosti s ním nemám ako s detským gynekológom.
@jenn44
@marci1408
@marci1408 aký je Dr. Sedliak ako detský gynekológ? Boli ste neho?
Volala som Dr. Beňovského, sestrička mi povedala, že nie je detský gynekológ, že v starej nemocnici je len Dr. Sedliak a Dr. Stašková - aj keď ňou si nie je istá, či to ešte robí a v novej je Dr. Zimová a k nej určite nepôjdem.
@govinda Ahoj, Dr.Stašková myslím, že už ani nerobí. K Dr.Zimovej ani nechoď!!! Je to jedna bezcitná ženská, ktorá sa veľmi zle chová k mamičkám detí ako aj k samotným dievčatkám. Ordinuje myslím aj v ambulancii Dr.Sedliaka vždy v stredu poobede, takže vtedy tam nechoď. Inak Dr.Sedliak je veľmi zlatý. Ja som tam s dcérkou bola už niekoľko krát, pretože sa nám po necelom roku vrátil prvotný problém, takže sme chodili k nemu každý druhý deň na čípky. Moja dcérka sa bojí lekárov a vždy plačká, akonáhle ho zbadá, ale on je vždy veľmi milý ku nej, rozpráva sa s ňou a sestričky tiež.Nie je nervózny, bezcitný. Sestričky sa snažia uprednostniť detičky takže sa dlho nečaká, ale ak máš takéto malinké bábo, tak sa kľudne telefonicky objednaj.Jeho ordinačné hod. PO: 8.-16.h., UT: 8.-16.h., ST :9.-14.h., Št: 15.-19.h., Pi: 13.-16.h. Tel.č. - 055 622 2404. Veľa šťastia 🙂
jednoznacne odporucam v kosiciach detsku gynekologicku pani dr. taticovu.nesmierne ludsky a profesionalny pristup. ambuluje v starej nemocnici v kosiciach.
mna akoze ide slak trafit....dva tyzdne volam na detske gynekologie, NIKDE nedvihaju, dnes mi sestricka dvihne a povie ze jedine k Zimovej (ku ktorej urcite nejdem) lebo lekar je vytazeny...Tak ako v celych KE ja nemam kam ist s dietatom na gynekologiu...netusim akoze co teraz 😠 okrem toho ze som max vytocena
Poradte mi nejaku dobru lekarku bola som z dcerkov k doktorke zimovej a uz tam sa nechcem vratit velmi zli pristup neodporucam!!!!!!!!!
Ahojte baby,mate kontakt na detskeho gynekologa?
Mala ma tri roky,a dostalavytoky,najprv biele,teraz do zltozelenkava,zapacha to a dnes uz ma aj horucku.
Moze to mat nejaky suvis spolu?
Moze to mat z kupalisk?
Dnes idem ku jej dr.sme z Ke,poradte mi.
urcite nie dr. zimova, to radsej ist na druhy koniec slovenska, katastrofa jedna velka co ta zena robi este v zdravotnictve....
dr. taticova urcite v starej nemocke
@kosicanka1
Ahoj,dik za radu.a to je detska gynekologicka?
Ma niekto prosim nieco nove ohladne detských gynekologiciek? Som z PP, ale nemam problem ist aj do PO alebo KE....
Len nech je pozitivny a ludsky pristup ku detickam-....
Velka vdaka vopred
@pipiny11 my sme boli akurat vcera, u dr. Staskovej, v Myslave. je na sukromnej klinike, bola velmi mila, odporucam
@kajkovajanka ahoj my ideme zajtra k Staskovej ako to tam prebieha? Je doktorka v pohode nechcem aby mala mala nejaku traumu. Platili ste nieco? Koli comu ste boli, kludne aj IP ak ta neobtazujem.
@wampik ahoj, prepac, az teraz som si precitala spravu.. m sme boli kvoli zlepenym pyskom, bola mila, aj sestricka. hned to malej odlepila, takze to bola rychlovka. platili sme, lebo este nemala zmluvu s nasou pistovnou... ako bolo s vami? mala to zvladla?
Ahoj, boli sme v stredu, zvladla to mala ok. Kolko ste platili? My nic mame doveru.
@marci1408 skus gynekologa dr copa v presove ale daj do google neviem kontakt nanho ale viem ze je to detsky gynekolo a moc dobry