Zdravím, viete mi prosím Vás poradiť dobrého precízneho a ľudského detského alergológa v Bratislave? Ktorý berie nových pacientov a na termín nemusím čakať pomaly polroka? Dcérka má 14 mesiacov. Vopred ďakujem za odpovede.
Mudr. Brezina -petržalka
MUDr. Brezina v Petrzalke
Určitě Mudr. Brezina v Pneumo-Alergo
@reluska
@bubinko1506
@evka_s
viete mi prosim poradit, ako je to u neho s cenou? bezne sme chodili na prevenciu 1-2 krat do roka a lieky nam doktorka predpisovala cez elektronicky recept, ked sme potrebovali. dakujem.
@keziah prva konzultacia a vysetrenie 35e, kazda kontrola 29e. Lieky predpisuje elektronicky, nie je problem aj mailova konzultacia.
Ja so synmi chodim do imunoalergologockeho centra imunovital,je to sice sukromne,ale su velmi dosledny a naozaj sa to oplati. Kazde 3 mesiace mame kontrolu,v ten den ako napisem.mail mi aj odpisu. Je to perfektne. Plati sa vstupne vysetrenie a rocny poplatok. Pre deti je nizsi,ale uz si bohuzial nepamatam kolko som platila za deti. Viem ze ja ako dospela mam rocny poplatok 90 eur a mam v tom uplne vsetky vysetrenia
Vstupny bol 110,ale ten sa plati iba raz
@rebekamarcusko dobry den, chcem sa spytat ci je u nichbpotrebny aj vymenny listok.
@brmbrmmisko ja som isla bez vymenneho aj deti 😊
@rebekamarcusko dakujeem
@bubinko1506 dobry den, prosim, vedeli by ste mi poradit, ci sa da k mudr. Brezinovi dovolat, resp ci na mailovu otazku reaguje v nejakej dohladnej dobe? Dakujem krasne. Katarina
@katka_mituchova dobry den, na mail reagoval vacsinou do 24-48 hodin, dovolat sa bolo tazsie. Nie je tam kazdy den a ked ma pacienta, tak nedviha, ale fungovali sme v pohode na mailovej komunikacii.
@bubinko1506 velmi pekne dakujem☺️
@martinasz13 v Dubravke MUDr. Abaffyova je primarne detsky alergolog, cakala som cca mesiac