Hľadám detského alergológa v Bratislave.

martinasz13
27. jan 2020

Zdravím, viete mi prosím Vás poradiť dobrého precízneho a ľudského detského alergológa v Bratislave? Ktorý berie nových pacientov a na termín nemusím čakať pomaly polroka? Dcérka má 14 mesiacov. Vopred ďakujem za odpovede.

tyrkysova_kobyla
27. jan 2020

@martinasz13 v Dubravke MUDr. Abaffyova je primarne detsky alergolog, cakala som cca mesiac

reluska
27. jan 2020

Mudr. Brezina -petržalka

darci17
27. jan 2020

@reluska sausova Martina, Petržalka

bubinko1506
27. jan 2020

MUDr. Brezina v Petrzalke

evka_s
27. jan 2020

Určitě Mudr. Brezina v Pneumo-Alergo

keziah
12. feb 2021

@reluska
@bubinko1506
@evka_s
viete mi prosim poradit, ako je to u neho s cenou? bezne sme chodili na prevenciu 1-2 krat do roka a lieky nam doktorka predpisovala cez elektronicky recept, ked sme potrebovali. dakujem.

bubinko1506
12. feb 2021

@keziah prva konzultacia a vysetrenie 35e, kazda kontrola 29e. Lieky predpisuje elektronicky, nie je problem aj mailova konzultacia.

rebekamarcusko
12. feb 2021

Ja so synmi chodim do imunoalergologockeho centra imunovital,je to sice sukromne,ale su velmi dosledny a naozaj sa to oplati. Kazde 3 mesiace mame kontrolu,v ten den ako napisem.mail mi aj odpisu. Je to perfektne. Plati sa vstupne vysetrenie a rocny poplatok. Pre deti je nizsi,ale uz si bohuzial nepamatam kolko som platila za deti. Viem ze ja ako dospela mam rocny poplatok 90 eur a mam v tom uplne vsetky vysetrenia
Vstupny bol 110,ale ten sa plati iba raz

brmbrmmisko
8. apr 2021

@rebekamarcusko dobry den, chcem sa spytat ci je u nichbpotrebny aj vymenny listok.

rebekamarcusko
8. apr 2021

@brmbrmmisko ja som isla bez vymenneho aj deti 😊

brmbrmmisko
8. apr 2021

@rebekamarcusko dakujeem

katka_mituchova
8. mar 2022

@bubinko1506 dobry den, prosim, vedeli by ste mi poradit, ci sa da k mudr. Brezinovi dovolat, resp ci na mailovu otazku reaguje v nejakej dohladnej dobe? Dakujem krasne. Katarina

bubinko1506
8. mar 2022

@katka_mituchova dobry den, na mail reagoval vacsinou do 24-48 hodin, dovolat sa bolo tazsie. Nie je tam kazdy den a ked ma pacienta, tak nedviha, ale fungovali sme v pohode na mailovej komunikacii.

katka_mituchova
8. mar 2022

@bubinko1506 velmi pekne dakujem☺️