ahojte, poradite mi...hladam dobreho alergologa v Košiciach alebo Prešove...dakujem
pre deti (má pacientov do 30 rokov) je vynikajúca MUDr.Stojková 😉 fakt spokojnosť...pre dospelých treba skúsiť tu Adlu - diagnostické centrum (samozrejme aj pre deti to je) 😉
uzasna je detska alergologicka dr. Weiszerova na kovacskej v KE a specialne na astmu a kadeco take velmi nam pomohla
@tarinka005
@lutsine ja chodim k Sucikovej do Starej nemocnice na Rastislavovej, pavilon 18, je tam velky napis neurologia, ale v pohode, treba ist dnu a na prvom poschodi cez lietajuce dvere a ste tam 🙂
@bibistec ma specializaciu iba na deti, ci deti prevazuju? zisiel by sa mi alergolog zamerany na astmu, Sucikova je sice fajn, ale chodim sa tam iba ukazat, povedat ako mi je a finito, astmu riesim viac menej s plucnym
@lili_mia no nasa weiszerova je speci na astmu a podobne respiracne veci, ja som na nu zohnala kontakt od byvalej susedy co od narodenia mala prisernu astmu a v kuse ju brali do nemocnice ze bola total odkyslicena a teraz je dievca uz dospele a nema ziadne priznaky velmi ju z toho dostala a ja musim povedat ze mala mala ako rocna stiahnute priedusky, boli sme az v nemocnici. teraz ma 3 roky a ziadne dalsie ataky neboli, nie je na ziadnych kortikoidoch dala jej len sprej cromobene, vraj je to jemnejsie ako solne spreje a aerius od kedy chodi do skolky a musim povedat ze nebyva chora a pridusky super. aj obvodacka je prekvapena. takze ja odporucam
@lili_mia aha tak v ke je najlepsi TALÁN v starej nemocnici, ale tak je problem sa dockat lebo aj ked sa objednas tak 100 rokov cakas. ja som to nevydrzala a vzdala som to, ale chodim na masiarsku k doktorke Lojovej a som v celku spokojna a hlavne po imunologickej stranke ma dala dokopy, takze podla mna celkom dobre a odporucila by som ju, este sa pripadne popytaj co ti poradi niekto iny. drzim palce
ahojte,
a ako sa da dostat k doktorke Lojovej? Potrebujem alergologa pre seba. Kolko treba cakat na vysetrenie? Dakujem za odpovede.
aj ja hladam....