Žienky, prosim poraďte súkromnú hematologicku ambulanciu, kde by som mohla dostať termín do mesiaca🙏🙏🙏
@seva22 myslis teraz Cechovu? no idu skoro na mesiac na dovolenku :( tak to asi preto - skoro cely jul tam nebudu, tak potom tie sukromne alebo este Antolska tam je cele oddelenie, pripadne cez Alpha Medical (ale ti tie tusim robia len konkretne vysetrenia), neviem ako je to urgent a co presne potrebujes
Mudr. Drakulova je top odborník a velmi milá, ale telefóny dvíha nepríjemná sestrička. Mna vyslovene tam poslal moj lekár, na termin som cakala 10 týždňov, hoci som vravela, že som tehotná a potrebujem súrne termín, medzitým mali 6 týždňov dovolenky. A potom ma sestrička nechala v čakárni 2x po sebe od 7:00 do 12:30 s 18 mesacnym dietatom v kočíku... Takze nikdy viac.
@seva22 volne 14.6.
Obrázok : Doc. MUDr. Viera Fabryová CSc. mim. Prof.
Doc. MUDr. Viera Fabryová CSc. mim. Prof.
Hematológ a Transfuziológ
Bratislava 1 - Staré Mesto
@seva22 ahoj, mozem sa spytat tiez zvazujem Dr. Fabryovu, nevies ci robi aj kompletne hematologicke vysetrenia / zamerane po potratoch? dnes som sa tam nevedela dovolat a recepcna mi nevedela povedat :/ tak neviem ci hladat niekoho ineho
a tiez hladam niekoho kto mi da termin v blizkej dobe a nie o 2-3 mesiace :(
@sasi0206 ahoj. Vies co, uz vyse roka som tam nebola. Skús napísať na Zuzana Turčanová Zuzana.Turcanova@synlab.com Ale ci funguje 🤷♀️
@seva22 skusila by som asi ProCare alebo ProBios, pripadne ak treba nejake konkretne vysetrenie, tak zaplatit iba to cez Medirex, ak je to nieco surne, tak vedia dat aj inde expresny termin (nielen sukromne ambulancie), ja chodim napr. Mudr. Cechovej k Milosrdnym, mozno by sa dala ukecat 🙂