Hematológia Bratislava, Martin, Trnava

seva22
2. jún 2021

Žienky, prosim poraďte súkromnú hematologicku ambulanciu, kde by som mohla dostať termín do mesiaca🙏🙏🙏

petamich
2. jún 2021

@seva22 skusila by som asi ProCare alebo ProBios, pripadne ak treba nejake konkretne vysetrenie, tak zaplatit iba to cez Medirex, ak je to nieco surne, tak vedia dat aj inde expresny termin (nielen sukromne ambulancie), ja chodim napr. Mudr. Cechovej k Milosrdnym, mozno by sa dala ukecat 🙂

zania
2. jún 2021

@seva22 sukromnu neviem,ale ak je zdravotny problem, mudr drakulova na kramaroch vie vyjst v ustrety a je to top doktorka 👍

seva22
autor
2. jún 2021

@petamich tam som volala pred mesiacom, lebo tam patríme, ale termin mam koncom júla...

petamich
2. jún 2021

@seva22 myslis teraz Cechovu? no idu skoro na mesiac na dovolenku :( tak to asi preto - skoro cely jul tam nebudu, tak potom tie sukromne alebo este Antolska tam je cele oddelenie, pripadne cez Alpha Medical (ale ti tie tusim robia len konkretne vysetrenia), neviem ako je to urgent a co presne potrebujes

seva22
autor
2. jún 2021

@zania viem,ze je top...tam som volala ako prvej ambulancii, ale sestrička ma odbila, ze k nim nepatrime a ze patríme k milostným 😣

seva22
autor
2. jún 2021

@petamich daujem za tip,skusim ten procare

janedoe
2. jún 2021

@seva22 ja k Drakulovej chodim od Galanty uz 7my rok a nikdy nebol problem, ze som uplne "mimo". Neviem, ci sa nieco zmenilo pri prijimani novych pacientov. Inac pani doktorka je naozaj uzasna.

seva22
autor
2. jún 2021

@janedoe ved to,podla mna vsetci si nasli na nete ze je úžasna tak chcu chodit k nej ale ona nemoze asi zobrat vsetky pacientky...skus sa jej nabudúce opýtať 😉

lusyc
2. jún 2021

Mudr. Drakulova je top odborník a velmi milá, ale telefóny dvíha nepríjemná sestrička. Mna vyslovene tam poslal moj lekár, na termin som cakala 10 týždňov, hoci som vravela, že som tehotná a potrebujem súrne termín, medzitým mali 6 týždňov dovolenky. A potom ma sestrička nechala v čakárni 2x po sebe od 7:00 do 12:30 s 18 mesacnym dietatom v kočíku... Takze nikdy viac.

janedoe
2. jún 2021

@seva22 inac je pravda, ze pred tymi 7 rokmi, tak nemala sestricku. Vsetko si riesila sama. Tak mozno preto ma vzala 😁 Teraz veru vsetko cez sestricku.

seva22
autor
2. jún 2021

@lusyc no paráda toto...ja som skusila, ale uz viac tam volat a doprosovat sa nebudem🤔 ale tak dufam ze s druhým babatkom vsetko dobre dopadlo✊

nika82
2. jún 2021

@seva22 volne 14.6.
Obrázok : Doc. MUDr. Viera Fabryová CSc. mim. Prof.
Doc. MUDr. Viera Fabryová CSc. mim. Prof.

Hematológ a Transfuziológ
Bratislava 1 - Staré Mesto

https://www.navstevalekara.sk/lekari/hematolog-...

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
seva22
autor
3. jún 2021

@nika82 dakujem, objednana na pondelok♥️

feketka
22. jún 2022

@seva22 prosim vas, boli ste nakoniec u pani dr. Fabryovej? Ako na vas posobila, resp. ako ste boli s nou spokojna? Stara sa ci je vsetko pohodicka a nic netreba riesit?

seva22
autor
23. jún 2022

@feketka dobry den,ano,chodila som k nej,za mna spokojnost!

feketka
23. jún 2022

@seva22 dakujem. Idem k nej v polke jula, tak dufam, ze si padneme do oka :D

lucia7933
16. sep 2022

@feketka
dobry den, mozem sa spytat, tiez zvazujem ist k pani Dr. Fabryovej, boli ste spokojna? na vysledky sa dlho caka?

feketka
16. sep 2022

@lucia7933 Dobry den, nakoniec som k nej nesla.

lucia7933
16. sep 2022

@feketka nevadi ale skoda...nahodou neviete o nejakej inom dobrom hemalotogovi v BA?

feketka
16. sep 2022

@lucia7933 ja som nakoniec isla na antolsku.mala som ist k dr.pavlikovej,ale nebola tam,tak ma zobrala ina dr.Ale meno uz neviem...nebol problem sa tam objednat a vysledky som mala o tyzden,dva tusim

lucia7933
16. sep 2022

@feketka dakujem za tip, a neviete ci robi aj take komplexne hematolog.vysetrenia? nie len zakladne

lucia7933
16. sep 2022

@seva22 ahoj, mozem sa spytat tiez zvazujem Dr. Fabryovu, nevies ci robi aj kompletne hematologicke vysetrenia / zamerane po potratoch? dnes som sa tam nevedela dovolat a recepcna mi nevedela povedat :/ tak neviem ci hladat niekoho ineho
a tiez hladam niekoho kto mi da termin v blizkej dobe a nie o 2-3 mesiace :(

feketka
16. sep 2022

@lucia7933 to neviem. ja som tam isla uz s vysledkami genetiky, ze mam MTHFR homozygota, tak porobila nejake vysetrenia k tomu... ale popravde neviem ci to boli zakladne alebo rozsirene vysetrenia

seva22
autor
16. sep 2022

@lucia7933 no ja som tam bola kvoli dvom potratom,neviem ake presne vysetrenia mi robila,ci boli kompletne (neviem co presne si pos rym pojmom predstavujes)

lucia7933
18. sep 2022

@seva22 no presne ani ja neviem to len moja gynekologicka ma na take odporucila ale viem ze tam musia byt urcite vysetrene trombofilne mutacie a syndrom lepivych dosticiek..lebo vacsinou tu byva problem pri potratoch☹️...a ako doktorka bola dobra? Pomohla?

seva22
autor
18. sep 2022

@lucia7933 ano,velmi sympaticka

lucia7933
18. sep 2022

@seva22 a este ak sa mozem spytat, vysledky boli do kolkych tyzdnov? aspon do mesiaca?

sasi0206
31. okt 2022

@janedoe ahoj, vedela by si mi prosim dat na nu tel. cislo, lebo to co nachadzam na internete s koncom 448 a 773 mi nedviha uz 3-ti den. tak ja len ze ci mam dobre cislo. dakujem

janedoe
15. nov 2022

@sasi0206 ahoj. Vies co, uz vyse roka som tam nebola. Skús napísať na Zuzana Turčanová Zuzana.Turcanova@synlab.com Ale ci funguje 🤷‍♀️