Chcem sa opýtať na dobrú gynekologičku v Košiciach. Presťahovali sme sa tu a nikoho tu zatiaľ nepoznám. Ďakujem za odpovede.
Ja chodim ku dr. ROZPRÁVKA na hlavnú ulicu, Alžbetina.
Môžem len odporučiť.
Jana Mikulova alebo Maria Mikulova
Ahojte 🙂 Aj ja hľadám, tiež som sa sem presťahovala, volala som ku jednej, už neviem meno a povedala mi, že ma nevezme, lebo má plno a lebo nepatrím pod jej obvod, ale tiež som už pozerala toho MUDr. Knopa, Gynekop s.r.o., možno ma vezme, keď je to neštátna ambulancia, aj keď radšej by som išla asi ku žene 🙂 To oni sa tam striedajú, či si môžem vybrať, či pôjdem k MUDr. Knopovi alebo k MUDr. Jurčovej? Ďakujem za odpoveď 🙂
Ďakujem dievčatá za odpovede! 🙂
Ja chodím k Stele Muránskej, tiež som spokojná 🙂
@sjiuzn doktorka robi prehliadky a on robi iba ultrazvuky. Myslim ze nieje problem sa objednat tak aby tam bola doktorka, za ten cas co tam chodim tam nebola iba raz. Ale ultrazvuk robi iba on, cize aj pri vstupnej prehliadke ho bude robit on, ale je to jeden uzasny clovek,velmi mily a laskavy, vsetko vysvetli. Doktorka je trocha raznejsia, ale tiez mila a vzdy mi so vsetkym pomohla a poradila aj v inych veciach.
@liiiiii MUDr. Dana de Furia na Mesiarskej... Veľmi milá aj sestrička
no tak teda neviem, koho si vybrať 🙂
@liiiiii ja chodim k MUDr. Muranskej. Ambulanciu ma pri Zeleznicnej nemocnici. Uplne super je. Nenecha nic na nahodu. Sestricka takisto velmi mila. Hned vedla v dverach robi ultrazvuk MUDr. Dankovcik. Ale robia ho aj 2 dalsie doktorky, takze nie je problem objednat sa k zene. Je tam vsetko pokope. Aj EKG je o poschodie nizsie.
Mudr Knop robi spolu aj s doktorkou Jurcovou, su obaja super.