Dobrý deň,
prosím, poraďte mi dobré gynekológa v okolí ZV, ktorý ešte prijíma nové pacientky. Momentálne som u Dr. Šima, ale už rok riešim jeden problém a riešenie je v nedohľadne. Potrebovala by som niekoho, kto, podľa možností, je trochu otvorenejší a nedrží sa stereotypov, ako sa mi to zdá u Dr. Šima. Tým chcem povedať, že je ochotný pripustiť, že by mohlo ísť aj o inú diagnózu, ako je tých niekoľko tradičných, ktoré sa dokola opakujú. Za každú radu vopred ďakujem 🙂
@lillif1 ja chodím k Desane Brathovej vo zvolene oproti plavárni nad.lekarnou spasiteľ. Milá sestrička aj doktorka .ja ju môžem.len doporučiť. Pri prehliadke ani neviem že ju robí.Dva krát som bola tehotná a chodila som k nej ..poradila čo som.sa.pytala bola ochotná...neplatim.ziadne členské...pred.6 rokmi keď ju zastupoval dr.kovacik ak je to ten zo západu.som.musela.ist k nemu na posledné poradne...pre mňa celkom zlá.skusenost ...sestrička mi hneď vo dverách ponúkala.oblecenie pre bábätko a.kremiky blbosti..celá ordinácia presmradena vonnými tyčinkami z čoho mi prišlo zle ...za rutinné vyšetrenie zobral 5€ ..koza mala ešte vyrazený štítok vyrobi ČSSR a vedľa mňa miska s krvavými tamponmi a nástrojmi....prehliadku mi robil odspodu tak že som čakala kedy mi vylezú prsty krkom....na ďalšiu poradňu som tam už nešla išla som.do.nemocnice na veľa ma zobrali potom.som.chvalabohu odrodila.....
@lillif1 no ja som s doktorom spokojná. Muselo to byť dávno, keď tam bola pani na kontrole. Mysku s tampónmi som u neho nikdy nevidela. Vyšetruje vždy jemne a bezbolestne. Je pravda, že sestričku mu robí vlastná manželka, ale je milá a hoci ponúka produkty, vždy sa dá odmietnuť. Ja som napr. Femibion kupovala v tehotenstve len u nej, bol lacnejší. Kamarátka odišla od Brathovej. Aši naozaj 100 ľudí, 100 chuti. Treba asi vyskúšať.
@lillif1 p. Doktor Kováčik, má aj stránku internetovú. Je súkromní, platí sa u neho tuším 20 euro za rok.