Mám 16 ročnú dcéru a hľadám príjemného a svedomitého gynekológa /gynekologičku/, ktorý by ju zobral. Ide prvý raz, ale bohužial nás už viackrát odmietli, že majú plný stav, odporučili na dorast Vajnorská( tam nám oznámili že dorast už nefunguje) takže sme v slepej uličke. Podľa bydliska je jedna, ale referencie ma úplne odradili. Prosím pomôžte.
Bohužial je nechce zobrať, lebo má plný stav, to ma veľmi mrzí.
ja osobne by som odporučila sanatorium koch. 😉 chodím k dr.Smolikovi do ružinovskej a som nadmieru spokojna.
Ahoj. Ja som ako študentka chodila k Dr. Kajabovi na poliklinike v Líščom údolí a bola som spokojná. Bol veľmi príjemný, Ambulanciu má vybavenú ultrazvukom, mala som pocit, že vyšetruje dôkladne a aj inde na vyšetrenia posielal, vedel poradiť, kde sa dlho momentálne nečaká. Ale tiež mal veľa pacientiek, tak neviem, či berie nové.
Ano aj ja chodim k MUDR.Kajabovi je velmi dobry lekar, len ma vela pacientok a uz k nemu nespadame podla bydliska. Jeho stav je plny.Este ak mate nahodou nejake info , volala som na tu Vajnorsku MUDr. Lackova by ju zobrala, nemate s nou nejake skusenosti?
ahojte tak sme boli nakoniec na Vajnorskej u MUDr.Lackovej.Uzasna doktorka, mila, empaticka, ma aj ultrazvuk, ordinuje len 2x do tyzdna.Odporucam.
Ahoj ja som počas výšky v BA chodila k dr. Kollárovi do petržalky a bola som nadmieru spokojná.
ja plne suhlasim s lailal, tiez chodim k Dr.Smolikovi - skvely lekar, akurat sa plati rocny poplatok 120 eur, ale rozhodne to stoji za to.
este doplnim - prave som pozrela ich stranku a do 18 rokov maju znizeny poplatok iba 33,19 eur rocne
@titka odporúčam Fellnerovú v petržalke...veľmi milá..
@titka zober ju k svojmu,.... 🙂