Gastronetrológ, ktorý spraví testy a poradí

8. máj 2024

dobrý deň hľadám takéhoto som ochotna cestovat, nepotrebujem hned trubicu (nebranim sa jej) ale potrebujem asi aj testy aj zaujem lekara o mna. Mam problemy s nafukovanim po kazdom jedle uz nezaberaju enzymy ani espumisan. Nafukovanie rozumej enormny narast brucha, tvrde a bolave brucho neschopnost vypustat plyny. Uz nezaberaju ani masaze, caje pohyb.

16zolik16
8. máj 2024

To isté mám aj ja a máš aj bolesti ?

autor
8. máj 2024
16zolik16
8. máj 2024

A v akej oblasti prosím

canany
8. máj 2024

Tiez hladam ako ty, ale nie za enormny poplatok. Bola som u jedneho, za 40 eur akoze rocny poplatok, zistil, ze mam zlcnikove kamene a mam si dat vybrat zlcnik, a ked mi budu problemy pretrvavat, potom budeme riesit dalej. Ja chcem len testy na intoleranciu, ale nie za 400 eur poplatok, keby si ich dam spravit sama v laborke. Som z BA

autor
8. máj 2024

@canany intol mam za sebou vsetko v norme dala som 250 za vsetko aj celiakia

liliputka2131
9. máj 2024

Najdi si radsej dobreho imuno alergo nech ti spravi laktozu ,sibo

autor
9. máj 2024

@liliputka2131 laktozu mam aj intolerancie vsetky aj celiakiu

autonomnasustava
9. máj 2024

Ja mám zatiaľ dobrú referenciu aj skúsenosť s Gastro na Bezručovej v BA. Rozhodne snaha hľadať príčinu a robiť diagnostiku (gastroendoskopia je ale basic základ, ktorému sa tu človek nevyhne - zároveň ale rovno odoberajú vzorky na helikobaktera, enzými, celiakiu, robia krv vrátane IgE alergií a endo profilu a stolicu z 3 dní na parazity).

autor
16. máj 2024

@autonomnasustava mozem vediet co z toho si platila sama?

autor
16. máj 2024

@liliputka2131 sibo som objednana dakujem 🙂