Fyzioterapeut v Trnave

lllienka221
6. aug 2020

Ahojte, akeho odporucate fyzioterapeuta v Trnave? Skusila som uz 2, cvicila poctivo, mam pravidelne masaze, bola som aj u napravaca.. ale bolesti chrbta pretvavaju uz 4 mesiace. Mam pocit ze uz dalej nevladzem. A to nehovorim o tom ze som na to minula uz aj nemale mnozstvo penazi a casu. Prosim vas poradte, kto vam v TT pomohol? Kde to opat nebudu zas len vyhodene peniaze?

berusinka2
6. aug 2020

moj syn si urobil masesky kurz a teraz aby mal viac praxe,chodi masitovat yatial gratis...ak chces mozes skusit,ale ty hladas asi niekoho s dlhorocnou skusenostou😉

gabu_lienka
6. aug 2020

@lllienka221 ja mam skusenost s 2 fyzioterapeutmi: Gabriela Mikulášová (na Nám.SNP) a Barbora Moravčíková (nájdeš na FB).

medulienka81
6. aug 2020

@gabu_lienka Barboru poznám, všetci ju chvália 👍

lllienka221
autor
6. aug 2020

@berusinka2 dakujem, ale potrebujem fyzioterapeuta nie masera.synovi drzim palce 🙂

lllienka221
autor
6. aug 2020

@gabu_lienka a kolko trvalo nez ti pomohli? Ak sa mozem spytat.lebo ja som k jednej chodila 2 mesiace a ziadna zmena

gabu_lienka
6. aug 2020

@lllienka221 asi dost zalezi od toho s cim mas problem tak asi bude tazko porovnavat. Teraz v poslednej dobe som bola 2x (p.Moravcikova). Prvy problem som mala stuhne okolie lopatiek a stale ma tam seklo ze som hlavu nemohla otocit. Super mi to uvolnila hned na prvy krat. Len to je taka zalezitost ze ked sa chcem tomu vyhnut mala by som pravidelne chodit na masaz.. dalsi problem - dlhorocna zalezitost - boli ma v oblasti krizov “esicko”. Mala som to este niekolko dni ubolene, ale dost mi to povolilo, hned som bola mobilnejsia. U p. Mikulasovej som bola zopar x na napravanie, ked ma seklo, cize na taku akutnu prvu pomoc.

lllienka221
autor
7. aug 2020

@gabu_lienka no mna sustavne boli jeden bod - miesto medzi lopatkou a chrbticou, a striela mi to do trapezu a do polky hlavy. Tak asi proste nahodne skusim niektoru z nich, snad uz mi konecne niekto pomoze. Nasla som totiz aj dvoch chlapov v TT, ale neviem nejak ma to viac taha k zene skor

hatapatazumba
25. sep 2020

Dobrý večer neviete či sa oplatí ísť fizioterapeutovi aj s deformaciou kostrce?

blborka
31. okt 2020

Viktoria Zvalcakova, je skvela, ma individualny pristup a venuje sa na 100%,na FB odpoveda rychlo.

blborka
31. okt 2020

@hatapatazumba oplati, verte mi

hatapatazumba
1. nov 2020

@blborka ďakujem skúsim ju nájsť na fb

mrkva78
2. máj 2021

@lllienka221 aj ste nasla niekoho v TT kto vam pomohol? Hladam aj ja. Dakujem.

lllienka221
autor
2. máj 2021

@mrkva78 nie, po 4 neuspesnych pokusoch chodim radsej pravidelne na masaze, kazde 2tyzdne a cvicim jogu. Nie je to idealne ale jemi lepsie nez ked som chodila fyzio raz tyzdenne a minala neskutocne peniaze na to

0silvia0
15. júl 2021

@lllienka221 nedostala si sa k nim, ci kvoli korona situacii si nebola?

lllienka221
autor
15. júl 2021

@0silvia0 dostala, ale ziaden /ziadna mi nepomohla :/ minula som plno penez.. a inak nic.

0silvia0
15. júl 2021

@lllienka221 to vazne? A mozem sa spytat, co konkretne si riesila a akymi technikami ta liecili? Tiez riesim jeden problem uz dlhodobo

petra2828
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra2828
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra2828
4. sep 2021

Najlepsi urcite PhDr. Zinchenko na poliklinike Druzba. Mily, vie co robi, vysvetli podstatu problemu. Konecne niekto, kto NAOZAJ napravy pokazeny chrbat. Mozem len vrelo odporucit!

0silvia0
12. apr 2022

@lllienka221 a bola si aj u odporúčanej Barbory Moravčíkovej? Skúšala si potom ešte niekoho?

0silvia0
12. apr 2022

@petra2828 môžeš napísať prosím viac? Čo si u phdr. zinchenko riešila ty?

lllienka221
autor
12. apr 2022

@0silvia0 nie už som potom nikoho neskúšala. Začala som pravidelne 2x do týždňa chodiť k masérke a cvičiť jógu a je mi oveľa lepšie

0silvia0
12. apr 2022

@lllienka221 ale bola si u tej Moravcikovej ci u nej nie?

0silvia0
12. apr 2022

@gabu_lienka tebe Barbora pomohla?

petra2828
12. apr 2022

@0silvia0 mala som problemy s chrbticou. Bola som na manualnej terapii 3x a vyrazne mi pomohla. Cvicenia som absolvovala 2x a potom som uz cvicila doma sama. Ocenujem hlavne to, ze dokonca este aj na MRI mi ukazal co mam zle, vysvetlil podstatu. Ini doktori nas pacientov casto beru ako pokladnicka v lidli, pipnut a hlavne rychlo a dovi... Tu bol pristup profesionalny a empaticky.

0silvia0
12. apr 2022

@petra2828 vdaka za odpoved. Ja mam velmi zlu skoliozu, posun stavca, utlak miechy, degenerativne zmeny na chrbtici a presne ako pises, kazdy si ma len posuva. Ako prebieha ta manualna terapia? Tou terapiou sa uvolnuju stavce?

petra2828
13. apr 2022

@0silvia0 dolezije je byt uvolneny, neboli to. Mozno tu je napisane toho viac, najkolko ja nie som odbornik XD https://www.fyziozin.eu/l/manualna-terapia/

0silvia0
13. apr 2022

@petra2828 ešte raz vďaka, už som k nemu objednaná, dám ti vedieť ako som bola spokojná.

gabu_lienka
13. apr 2022

@0silvia0 ano pomohla

0silvia0
13. apr 2022

@gabu_lienka ďakujem.