Ahojte, akeho odporucate fyzioterapeuta v Trnave? Skusila som uz 2, cvicila poctivo, mam pravidelne masaze, bola som aj u napravaca.. ale bolesti chrbta pretvavaju uz 4 mesiace. Mam pocit ze uz dalej nevladzem. A to nehovorim o tom ze som na to minula uz aj nemale mnozstvo penazi a casu. Prosim vas poradte, kto vam v TT pomohol? Kde to opat nebudu zas len vyhodene peniaze?
@lllienka221 ja mam skusenost s 2 fyzioterapeutmi: Gabriela Mikulášová (na Nám.SNP) a Barbora Moravčíková (nájdeš na FB).
@gabu_lienka Barboru poznám, všetci ju chvália 👍
@berusinka2 dakujem, ale potrebujem fyzioterapeuta nie masera.synovi drzim palce 🙂
@gabu_lienka a kolko trvalo nez ti pomohli? Ak sa mozem spytat.lebo ja som k jednej chodila 2 mesiace a ziadna zmena
@lllienka221 asi dost zalezi od toho s cim mas problem tak asi bude tazko porovnavat. Teraz v poslednej dobe som bola 2x (p.Moravcikova). Prvy problem som mala stuhne okolie lopatiek a stale ma tam seklo ze som hlavu nemohla otocit. Super mi to uvolnila hned na prvy krat. Len to je taka zalezitost ze ked sa chcem tomu vyhnut mala by som pravidelne chodit na masaz.. dalsi problem - dlhorocna zalezitost - boli ma v oblasti krizov “esicko”. Mala som to este niekolko dni ubolene, ale dost mi to povolilo, hned som bola mobilnejsia. U p. Mikulasovej som bola zopar x na napravanie, ked ma seklo, cize na taku akutnu prvu pomoc.
@gabu_lienka no mna sustavne boli jeden bod - miesto medzi lopatkou a chrbticou, a striela mi to do trapezu a do polky hlavy. Tak asi proste nahodne skusim niektoru z nich, snad uz mi konecne niekto pomoze. Nasla som totiz aj dvoch chlapov v TT, ale neviem nejak ma to viac taha k zene skor
Dobrý večer neviete či sa oplatí ísť fizioterapeutovi aj s deformaciou kostrce?
Viktoria Zvalcakova, je skvela, ma individualny pristup a venuje sa na 100%,na FB odpoveda rychlo.
@hatapatazumba oplati, verte mi
@blborka ďakujem skúsim ju nájsť na fb
@lllienka221 aj ste nasla niekoho v TT kto vam pomohol? Hladam aj ja. Dakujem.
@mrkva78 nie, po 4 neuspesnych pokusoch chodim radsej pravidelne na masaze, kazde 2tyzdne a cvicim jogu. Nie je to idealne ale jemi lepsie nez ked som chodila fyzio raz tyzdenne a minala neskutocne peniaze na to
@lllienka221 nedostala si sa k nim, ci kvoli korona situacii si nebola?
@0silvia0 dostala, ale ziaden /ziadna mi nepomohla :/ minula som plno penez.. a inak nic.
@lllienka221 to vazne? A mozem sa spytat, co konkretne si riesila a akymi technikami ta liecili? Tiez riesim jeden problem uz dlhodobo
Najlepsi urcite PhDr. Zinchenko na poliklinike Druzba. Mily, vie co robi, vysvetli podstatu problemu. Konecne niekto, kto NAOZAJ napravy pokazeny chrbat. Mozem len vrelo odporucit!
@lllienka221 a bola si aj u odporúčanej Barbory Moravčíkovej? Skúšala si potom ešte niekoho?
@0silvia0 nie už som potom nikoho neskúšala. Začala som pravidelne 2x do týždňa chodiť k masérke a cvičiť jógu a je mi oveľa lepšie
@lllienka221 ale bola si u tej Moravcikovej ci u nej nie?
@gabu_lienka tebe Barbora pomohla?
@0silvia0 mala som problemy s chrbticou. Bola som na manualnej terapii 3x a vyrazne mi pomohla. Cvicenia som absolvovala 2x a potom som uz cvicila doma sama. Ocenujem hlavne to, ze dokonca este aj na MRI mi ukazal co mam zle, vysvetlil podstatu. Ini doktori nas pacientov casto beru ako pokladnicka v lidli, pipnut a hlavne rychlo a dovi... Tu bol pristup profesionalny a empaticky.
@0silvia0 dolezije je byt uvolneny, neboli to. Mozno tu je napisane toho viac, najkolko ja nie som odbornik XD https://www.fyziozin.eu/l/manualna-terapia/
@0silvia0 ano pomohla
@gabu_lienka ďakujem.
moj syn si urobil masesky kurz a teraz aby mal viac praxe,chodi masitovat yatial gratis...ak chces mozes skusit,ale ty hladas asi niekoho s dlhorocnou skusenostou😉