Fazety na zuby - zubár na strednom/východnom Slovensku

linda97
16. aug 2022

Zdravim, davala ste si niektora robit keramicke fazety na zuby? Viete odporucit zubara hocikde na strednom/ vychodnom Slovensku?

slnecnica30
16. aug 2022

@linda97 Schill,Dental Centre.
Ja odobne som si bola davat robit zuby v Turecku a som nadsena,nadmieru spokojna

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slnecnica30
16. aug 2022

@dreamss to je rozne. Kazda klinika to ma inak. Mne vsak neslo o peniaze ale o tu robotu. Turci su v estetickej medicine uplne inde ale uplne. Zalezi aj aky material,kolko ich chces,aky je tvoj stav chrupu,ci chces fazety alebo korunky. Ja mam 10 koruniek hore,10 koruniek dole styl mam Hollywood smile, odtieň BL1 a material emax . Celková suma ktoru som platila na klinike bola 5400€

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ponina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lakebabe
26. feb 2024

@linda97 stredné Slovensko schill alebo schnierer clinic tam robili mne korunky skoro desať rokov dozadu a super

lakebabe
26. feb 2024

@linda97 Turecko by som osobne nešla lebo keď som sa bavila so zubarmi tu nikto turecké zuby nechce prerábať keď je problém maju iné materiály a majú s tým zle skúsenosti tiež som nad tým rozmýšľala lebo treba mi ešte jedny korunky ale idú mi to nakoniec robiť v jednej fajn klinike na západnom Slovensku