Endokrinológ v Bratislave, ktorý nemá dlhé čakačky

prskavka11
26. dec 2017

odporucte mi prosim endokrinologa, ktory nema dlhe cakacky, da sa objednat telefonicky, vyse roka sa snazime o babo, stitna podla prevent. nie je ok a tie terminy su sialene, kludne aj plne mnou hradeny

mily7
26. dec 2017

@prskavka11 v Petržalke o pol roka. Myslím, že aj Malacky o pol roka. Alebo potom mimo Bratislavy skúsiť, neviem. Tam zas Pezinok moc dobre referencie nemá. A aj na východnom Slovensku sú vraj také čakacky. Endokrinológov je vraj malo.

mily7
26. dec 2017

P. S. Procare tuším medissimo si môžeš zaplatiť okolo 100 e na mesiac a potom najbližši termín je koncom februára. Ja som to totiž obvolavala všetko pred Vianocami.

prskavka11
autor
26. dec 2017

@mily7 omg, zasa 100 e to je zasa fakt vela za mesiac, som z Pezinka a chcem sa tunajsej endokrin. vyhnut

kekemuffin
26. dec 2017

Ja som sa cca pred vyse 2 rokmi bez problémov objednala k Dr. Zakovicovej v Dúbravke s rovnakým problemom. Termín mi dala tuším do 1,5mesiaca. Neviem ale ako je na tom teraz a či berie endokrino pacientov, lebo ma veľa diabetickych pacientov.

janickadr
26. dec 2017

@prskavka11 Sukromne centrum ci klinika Goljer ci tak nejak, Kramare, MUDr. Steklac, kamaratke dali termin do tyzdna, skus pripadne tam...

nellita
26. dec 2017

Skus petrzalka gonsorcikova ,objednanie na termin 10 eur a čakala som 2 mesiace

stastenka42
26. dec 2017

@prskavka11 súkromné centrum na Štefánikovej 12,dr. Šteklac.. platí sa za termín a čakáš cca 2 týždne

mily7
26. dec 2017

@stastenka42 cez net ho nejde vygoglit, len mimo BA. Môžem poprosiť číslo alebo nejaký kontakt? Ďakujem

lillystranska
26. dec 2017

Baby a keď potrebujem na endokrinologiu potrebujem od všeobecného ten výmenný lístok?

nellita
26. dec 2017

Ano potrebujes vymenny

prskavka11
autor
29. dec 2017

@nellita ta ma dost zle referencie

nellita
29. dec 2017

@prskavka11 nespoliehala by som sa na to co pisu ba nete,mam dlhoročné vlastne skusenosti,je totiz aj internista,takže vie prepojit vela veci ked ta lieci,vysetruje, zase ja mam skusenost s tym ze som sa spolahla na dobré referencie a veru lutujem,je na kazdom ako sa rozhodne