odporucte mi prosim endokrinologa, ktory nema dlhe cakacky, da sa objednat telefonicky, vyse roka sa snazime o babo, stitna podla prevent. nie je ok a tie terminy su sialene, kludne aj plne mnou hradeny
P. S. Procare tuším medissimo si môžeš zaplatiť okolo 100 e na mesiac a potom najbližši termín je koncom februára. Ja som to totiž obvolavala všetko pred Vianocami.
@mily7 omg, zasa 100 e to je zasa fakt vela za mesiac, som z Pezinka a chcem sa tunajsej endokrin. vyhnut
Ja som sa cca pred vyse 2 rokmi bez problémov objednala k Dr. Zakovicovej v Dúbravke s rovnakým problemom. Termín mi dala tuším do 1,5mesiaca. Neviem ale ako je na tom teraz a či berie endokrino pacientov, lebo ma veľa diabetickych pacientov.
@prskavka11 Sukromne centrum ci klinika Goljer ci tak nejak, Kramare, MUDr. Steklac, kamaratke dali termin do tyzdna, skus pripadne tam...
Skus petrzalka gonsorcikova ,objednanie na termin 10 eur a čakala som 2 mesiace
@prskavka11 súkromné centrum na Štefánikovej 12,dr. Šteklac.. platí sa za termín a čakáš cca 2 týždne
@stastenka42 cez net ho nejde vygoglit, len mimo BA. Môžem poprosiť číslo alebo nejaký kontakt? Ďakujem
Baby a keď potrebujem na endokrinologiu potrebujem od všeobecného ten výmenný lístok?
Ano potrebujes vymenny
@nellita ta ma dost zle referencie
@prskavka11 nespoliehala by som sa na to co pisu ba nete,mam dlhoročné vlastne skusenosti,je totiz aj internista,takže vie prepojit vela veci ked ta lieci,vysetruje, zase ja mam skusenost s tym ze som sa spolahla na dobré referencie a veru lutujem,je na kazdom ako sa rozhodne
@prskavka11 v Petržalke o pol roka. Myslím, že aj Malacky o pol roka. Alebo potom mimo Bratislavy skúsiť, neviem. Tam zas Pezinok moc dobre referencie nemá. A aj na východnom Slovensku sú vraj také čakacky. Endokrinológov je vraj malo.