Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú kliniku, s ktorou máte skúsenosti a robí endodonciu pod mikroskopom. (Najlepšie Západné Slovensko)
Podolský, Bratislava
Nice smile Senica
Cennik vykonov najdes tu: https://zubnylekarpodolsky.sk/ + dole je vyjadrenie k cenam. Mne nieco za nezmluvneho zubara uhradila aj poistovna (Dovera). Popravde, lacne to neni, ale stoji mi to za to, ze mi ten lekar zachrani zub a viem, ze pre to urobi vsetko a neodflakne to. Chodim tam uz par rokov a nemenila by som.
Smart Dental Clinic v Petržalke
Cenovo to bude všade plus mínus rovnako. Rozdiel max 10%. Bude to drahé. Nepíšeš aký zub to je a ako je poškodený, či ho ešte netreba dostaviť. Rátaj od 500 eur vyššie.
V BA na endodonciu sú známy:
Alexejenko - Dently
Podolsky - ten pracuje sám pod sebou
Dr. Novák - dental centrum Nivy
Môj zubár je Alexejenko, robil mi aj endodoncie. Som s nim spokojná. Dr. Podolsky je tiež fajn, taka o dosť mladšia kópia Alexejenka. Čo sa týka výzoru týchto dvoch pracovísk tak si ako v zámku (dently) a podzamku (Podolsky). Cenovo sú rovnaký. Volila by som medzi nimi.
@gemerka17 je to horna dvojka. Endodoncia mi bola robena bez mikroskopu a začalo ma to veľmi bolieť po ani nie týždni.
Dental centrum Nivy, dr. Polivka
Konzultacia bola zadarmo a endodoncia hornej sestky 500€, v tom uz bolo zahrnute vsetko anestezia, rtg...
Andel Elite Dental v Hlohovci
Dently 🙂