Mamičky prosím vás pomožte mi.Musim ist s malym na kozne robi sa mu ekzem pod pazuskami a v zahyboch ale len na rukach a doktor ma posiela Dr.Dutkovej na Fedinku.Pocula som na nu nie dobre hodnotenia.... zevraj je odmerana,nepristupna.... .Nemate s nou niektora skusenosti? alebo poznate neakeho ineho kozneho lekara v Petzalke? Dakujem za kazdu odpoved
karinecko ked bude neprijemna sa jej spytaj ci sa zle vyspala alebo nema naladu pracovat 😀 urcitesa to spravi staci jej len ukazat ze nie si padavka a nech sa chova ako normalny dospely clovek 😉
ja som u nej bola raz sama a bola fakt protivna, druhy krat som si vzala muza so sebou a bola uplne vymenena. Ale je fakt, ze tie kremy naozaj zabrali hned.
karinecko co sa tyka p. doktorky suhlasim so saska.t.. Chcem sa vsak spytat na ten ekzem. Nas Gregor ma uz asi tyzden tiez vyhadzane prave podpazusie a zahyb na tej istej rucke + zahyb na lavej nohe. Pediatricka nam kazala brat Fenistil kvapky a nejaku mast. Mame teraz sopel, tak vraj to moze byt sucastou virozy. Ze ak to neprejde, posle nas ku koznej. Zatial to nevypada lepsie a navyse ho to zacina svrbiet. ☹ Ako to je u vas?
karinecko, skoda, nasla som tuto temu az teraz....ja som tiez pocula vselico na dutkovu a nasa pediatricka nas tam ani neposlala....poslala nas do Dermason-u v ruzinove.....lahko sa tam dostanes MHd nizkopodlaznym busom 96...pozri si ich stranku....su tam mile doktorky, aj sestricka, zavolaj a objednaju si ta....da sa aj za poplatok presne na hodinu, aj bez poplatku okolo obeda...ako si vyberies....my sme tam chodili a boli sme spokojni, keby nieco, pojdeme len tam 🙂
no Dutkova je fakt nechutna, bola som tam v lete, lebo dcere sa vyhodil taky ako keby malinky pluzgierik na rozhrani zadku a nohy...bola vtedy v ambulancii sama, bez sestricky a pacientov, otvorene dvere...najprv mala poznamky, preco nas poslala pediatricka k nej 😕 , ze ona ma dost pacientov a potom nam dala predpis na alkoholovu vodicku, aby sme jej to pred spanim potierali, ze sa jej to vysusi a odpadne...no figu, malej to rastlo a rastlo, objednali sme sa do lekarskej kozmetiky na odstranenie, ale nez sme tam stihli prist tak spadla a prasklo jej to a podlialo sa cele hnisom ako ruka, proste strasne...skoncila na antibiotikach a vyberal jej to chirurg, mala to uz 3 cm hlboke a ma to tym padom site, a co bolo najhorsie, histologia bola hranicna a tak to odoslali este od Martina nejakemu dobremu histologovi, kam chodia tazke pripady...a po nekoncnych dvoch mesiacoch cakania to nastastie prislo ako benigne...uff...cize keby s tym pani doktorka robila nieco hned - napr. vypalit to - tak mohlo byt bez tychto problemov, jazvy a nervov z cakania na vysledok 😠
melipa, to mi je luto 😠 nastastie, vsetko dobre dopadlo 😉 a k dutkovej.....nikdy 😖
ja som u nej bola s malou,áno je odmeraná,ale je odborníčka hned vedela čo má predpísať a za 3 týždne sme mali po probléme.
ja som u nej bola s malou,áno je odmeraná,ale je odborníčka hned vedela čo má predpísať a za 3 týždne sme mali po probléme. 🙂
dr dutkova je podla mna najneschopnejsia lekarka a o pristupe ani nehovorim, na vsetko dava imazol pastu, poriadne sa ani nepozrie na dieta, ja po troch razoch som to u nej zabalila a isla na kramare kde mi vybavila znama jednu lekarku,
diagnoza dr dutkovej bola uplne od veci a zbytocne sme si pretahovali problem, ale to je moja skusenost
Dakujem dievcence za vase nazory nakoniec sme si vybrali ten Ruzinov-Dermason baby velmi som spokojna s pristupom pani dr.aj sestricky.Dufam ze aj liecba bude spravna.
evixa-no mame ekzem viac na pravej strane ale uz trosku aj na lavej skriabe ho to v noci sa budieva a skriabe si to.Ale nic hrozne ze by plakal alebo tak len ho vidim ze je taki nespokojny.Na nozickach to zatial nemame.Tiez nas najsor liecil pediater ale nakoniec uznal ze by sme mali ist na kozne.
karinecko,takze ste k dudkovej ani nesli. Inak aj som si pre istotu ulozila ten kontakt na ten Ruzinov.Clovek nikdy neviem.A naco sa stresovat u niekoho naladoveho,ked clovek nemusi. Ale tam sa plati,ze? Je to moc drahe?
Z coho moze mat maly ten ekzem?
karinecko, super, som rada, aj my tam chodime a sme spokojni!
monka, neplati sa, jedine, ze sa objednate na presnu hodinu a to stoji 10 eur....inak okolo obeda vas objednaju zadarmo 🙂
no tak je je tao tam na urovni a ani nehovorim o tom ze maly odtial ani nechcel ist lebo tam maju tolko hraciek ci uz v cakarni alebo priamo v ordinacii.Ja som sa objednala na presny cas aj ma v tedy zobrala nakolko maly mi chodi spavat okolo pol dvanastej a to by mi nevydrzal keby ma objednala cez obed bol by velmi zly.A z coho to ma???????????????????????????????? to nevie nik vsetkeho sa mam stranit ci uz prat mu v Lovele,nejest alergeny,kozmetika bez parfemov prirodna-Bioderma....... .tym sa tomu da predist.Tobiasko strasne lubi papat mandarinky a teraz ich nemoze...to je des schovavame sa pred nim ked ich jeme... .Dufam ze to zvladneme.. .Inak povodne som mala na plane ist na Kramare ale odradilo ma od toho to dlhe cakanie aj do obeda od rana... .
Moj syn ma velmi suchu kozu az atopicku,kupujeme Eucerin,velmi zle znasa vysoke teploty,hned sa vyhadze potnickami..v Rakusku nam dal lekar Pelsana med kupaciu emulziu, v lekarni tuna stoji do 5 eur bez predpisu,vzdy pomaha..nema chybu..odporucam skusit aj na ekzemy
fuha, my tam mame ist tiez s dcerou na vysetrenie,ale ked toto citam (+hodnotenia na nete) neviem ci sa odvazim tam ist. 😖 nemate niekto skusenost s dr. dubcekovou michaelou? na nu su vyborne referencie len neviem ci este ordinuje aj na zaporozskej alebo v medissime....
takze boli sme nakoniec u dutkovej na vysetreni. podla tych hodnoteni na nete som uz vedela co nas caka takze som si zobrala ako posilu aj manzela 😀 klasika prazdna cakaren (uz vieme preco), v ordinacii som mala pocit ze zastal cas pred 30 rokmi, ziaden PC ani vybavenie, neviem cim vlastne osetruje 😕 hned prve nas sprdla ze sme prisli poobede, ze je to len pre pracujucich pritom vsade ma uvedene ze vtedy osetruje deti nad 3r., mozno zalezi od nalady. dalej nevedela precitat kod lekara (na tom si velmi zaklada) takze vkuse somrala a na malu kukla tak pol sekundy aby zhodnotila stav. zbytocna navsteva. takze keby nieco vaznejsie bolo, nabuduce ideme bud dubcekovej do medissima alebo do dermasonu, len tam treba ratat za vysetrenie + reg.poplatok od 30e 😝
my sme tiez boli tento tyzden u tejto "milej pani doktorky", vysetrenie sekundove, ziadna sprava pre detskeho lekara, doktorka bez sestricky...neodporucam....a idem tento tyzden radsej niekde inde...
vsetkymi oblubena ako vidim 😎 dnes som u nej bola a vynadala mi ze som vobec prisla.. ja iba taka ze aha 🙄 .. no proste lekarka ako svet, ktora je ochotna pomôct aj za cenu vlastneho života 😀
@kikina84 boli sme tam veeeelmi davno,ale boli sme spokojni....dokonca, ked som chcela jednu masticku na recept namiesat, ma sestricka sama upozornila,ze kedze sa musi zaplatit akysi poplatok im za rok,ci ako....a my sme sa uz stahovali prec, ze si ju mozem kupit sama v lekarni a budem to mat lacnejsie 🙂
Mne vynadala, ze rok a pol rocne dieta nema co nosit plienku 🙂
Dievcata, prosim vas, treba vymenny listok, ak potrebujeme ku koznej? Dakujem
karinecko,ano presne na toto nas upozornila,aj nasa peditaricka,ze pani Dr. je naladova,ale dava vraj dobre masticky 🙂 Nas Simi mal v lete po tele vela potniciek,tak sme sli za nou,ci su to potnicky,alebo ekzem.Ale boli to potnicky,dala masticku a bolo ok.
Na nas bola super,aj ked sme boli na kontrole,ale je mozne,ze aj preto,ze som pre istotu zobrala so sebou aj manzela.Predsa ked vidi muza,mozno si tak nedovoli byt extra naladova. A osvedcilo sa 🙂
Tak drzim palceky a ked k nej pojdete daj vediet,ako ste dopadli.