Doporučíte mi dobrú zubárku alebo zubára v Košiciach?

alenka777
24. júl 2011

Vie mi niekto poradiť dobrého zubára, alebo zubárku v KE?

slniecko103
24. júl 2011

ahoj ja chodim na kvp zakladna skola drabova.neviem ako sa vola zubarka ale ja som s nou velmi spokojna aj so sestrickou mozno aj preto ze ma uz pozna chodim tam uz od prveho rocniika na zakladke 😀 😀 😀

alenka777
autor
24. júl 2011

Zabudla som napísať že mi hlavne ide o detsku zubárku alebo zubára 🙂

slniecko103
24. júl 2011

@alenka777 no ved ja tam chodim od prveho rocnika a ma tam aj deti zo zakladky tak skus ci ju nielktro nepozna ja som s nou velmi spokojna.aj co pocujem na chodbe ked tam cakam a ma tam nejake dieta tak s ak nemu pekne prihovara aj sestricka je super k detom

zuzanocka11
24. júl 2011

Dr. Jutková,poliklinika Sever,kontakt nájdes na nete. je perfektná,milá,rýchla,osetruje aj malické deti.odporúcam.

garonka
24. júl 2011

@alenka777
@zuzanocka11 aj ja vrele odporučam zubarku dr. Jutkovu je neskutočne užasna a veľmi mila a aj sestrička je super 😉

alenka777
autor
25. júl 2011

Ďakujem, zistím, vyskúšame 🙂

alenka777
autor
25. júl 2011

Baby, je to Jutková Ingrid? Je ich tam viac.

luciaanna
25. júl 2011

@slniecko103 chodíš k nej od prvého ročníka na základke a nevieš, ako sa zubárka volá?? 😨 ...

slniecko103
25. júl 2011

nie neviem a co nejaky problem?mne staci ze ma pozna ona 😀

motylikova
25. júl 2011

jednoznacne prokopovic z kvp,ale mam pocit ze deti berie len ak 'ma' rodicov

garonka
25. júl 2011

@alenka777 ano ano je to mudr. Jutkova Ingrid 😉

danculik
6. apr 2012

..ano jutkova ingrid...je mila, fain, ale je prilis draha..a zacinam zistovat ze sme tam s dcerkou kazde tri mesiace lebo jej neurobi dobre zuby, da plombu a jej vypadne...alebo ju zacne boiet ten isty zub...tak rozmyslam nad zmenou.

alenka600
6. apr 2012

Alena Rerkova, ordinaciu ma na Terase nad kinom Druzba, je to uzasna zena, citliva, jemna, nezna, perfektny pristup, skvela aj k detom. Ak mas zaujem o kontakt, napis mi IP.

jolinka
6. apr 2012

my mame dr. Richard Kastely , stare mesto pri Poziarnikoch...nasa 5 rocna dcera "svojho" zubara zboznuje, nie je vyslovene detsky zubar, ale s detmi vie, vsetko vysvetli, ukaze nastroje, ako funguju, na konci si dieta vyberie prstienok ..a robi aj poriadnu pracu, ziadne vypadujuce plomby, su s nim viaceri spokoni

mimusa4
8. apr 2012

ja a aj malý chodíme k dr. Pavlíková na Pražskej ... ja som s ňou spokojná

taramka33
10. apr 2012

ja odporúčam dr.Assema Almasrihoa celý tím H 🙂 ollywood smile na Krivej, môj syn po predchádzajúcej negatívnej skúsenosti s dr.jutkovou zubárov odmietal a assem je skvelý - kamarátsky, zbavil ho stresu a dá sa s ním dohodnúť na termíne. je pravda, že sa uňho platí, ale u dr.jutkovej sme platili omnoho viac.

jana211
30. okt 2012

odporucam dr.puskasovu, ProVitaeDent, je velmi mila,trpezliva, prvykrat som mala pocit, ze zubarka je tu pre mna, nie ja pre nu. ambulanciu ma v objekte Cassovar
Od Jutkovej som odisla hlavne kvoli cenam

svistar
7. feb 2013

jednoznacne KvP, Dr. Prokopovic - on je aj zubny chirug, nadherna, pedantna praca......vsetko ostava tam, kde ma - vsetky plomby, vyplne či drény. Aj jeho syn je super - na Krivej...ucil s vela od otca (prevazne na mne 🙂)) (chodim k nim uz 20 rokov).

martinaz22
8. feb 2013

Dr. Jutková je milá k deťom, ale potrebujete plnú peňaženku....biela výplň- 30€, odstránenie povlaku 20€ (len pre zaujímavosť)...

rabiva
31. mar 2013

ja dr. Jutkovu absolutne neodporucam, moja dcera si pri nej vytrpela, a to mala v tom case ani nie 6r., nechapem ked tu pisete ze je mila, na nas nebola ani raz - teda okrem prvej navstevy pri vypisany karty 😝 , na dceru kricala a to sme tam zakazdym nechali min. 30€ za plombovanie mliecnych zubkov! 😔 Dokonca som musela zaplatit aj opatovne plombovanie vypadnutej plomby, to ma dorazilo a rozhodla som sa od nej definitivne odist! Co sa jej samozrejme nepacilo... Naozaj lutujem ze sme k nej vobec chodili 🙄

dandula125
21. apr 2013

Ja takisto absolútne neodporucam Jutkovu Ingrid zo severu,bola protivna,hrubá k dieťaťu,ako viacerí píšu aj na moju dcérku 5 r.kricala a to pritom vôbec nevystrajala,iba plakala od strachu,vrieskala nech nereve a dieťa ma paniku zo zubarov takze ideme zhanat niekoho dobrého aby dcéra nemala taky strach to zubarov,to je ze Jutkova drahá by som chapala keby sa k jej cenníku aj správala k tým deťom milo,ale platiť jej ze spôsobuje traumy ,tak to teda nie,boli sme raz a odchadzame,ja ju absolútne neodporucam je otrasna drzaňa,manželovi som veravela ako sa chovala tak ten by jej najradšej vlasy vytrhal,možno jej to raz aj niekto urobí pretože každý je na svoje dieťa citlivý.

janago
11. okt 2013

poradite dobreho zubara v kosiciach,ja sa bojim zubarov a dcerka no uvidime, byvame nad jazerom

julinka28
13. okt 2013

My chodime na Tahanovce ku doktorke Beata Fotoova,chodim tam z detmi aj manzel tam ma kartu,dcerke robila mliecny zub,mala kaz a vtedy mala len 4 roky,vobec neplakala ani raz,nema strach chodit teraz vobec ku zubarke a zaplatili sme za bielu plombu len 3 eura

nostalgia03
19. nov 2013

my sme platili u pani doktorky Jutkovej za 2 blomby 70 euro plus nam naratala za dent.hygienu.spolu sme platili 90 eura.myslim,že to je dost vela.a pritom ma drobec mliečne zubky.ani ja u svojho zubneho doktora neplatim tolko za keramicku blombu. keby nemal mliečne zubky,tak nič nepoviem ale 3 ročnemu dietatu tolko zaučtovat za to,že tam bol ani nie 10 minut.zda sa mi to dost vela.a ešte mame prist o tyžden blombovat dalšie zubky.tak to veru nie.menime zubara.boli sme tam prvy a posledny krat 😝 😝 😝 doktorku Jutkovu NEODPORUČAM !!! 😔
15. apr o 18:59 • čaká bábätko, termín má v novembri 2012 • Odpovedz • 1 • •

nata_
19. nov 2013

dr JUTKOVU neodporucam ani ja, je velmi draha, mam pocit, ze hlada kazy aj tam, kde nie su 😝 😝 😝 😝 😝

daducha
7. dec 2013

Tak aj ja sa bohuzial musim priklonit na stranu nie Dr. Jutkova.Jednak nehorazne ceny,malemu po asi dvoch mesiacoch mesiacoch vypadla biela plomba medzi jednotkami ,nastastie to opravila bez platenia.Teraz ma ale fakt sklamalo a dozralo,ze po preventivnej prehliadke vsetko OK a po troch tyzdnoch sme objavili v zube velky kaz.maleho zub zacal boliet a ja som nechapala,ze preco ved vsetko OK.Ked som to zbadala, skoro ma vystrelo a ked sme potom isli na osetrenie a samozrejme zub musel ist von, jej reakcia bola- ja som to vedela a videla kaz,len som to nechala tak.Dostala som taky preplesk ze az.Nechapem preco nas aspon neupozornila,ze je to tak, sledujte to, ked zacne problem hned pridte.Dala som detom vycistit zubky,vsak prevencie nech je a teraz pozriem malemu na horne jednotky z vnutra a krasny zubny kamen,tak sa pytam, za co som platila 20 Eur 😠 .Hladam noveho zubara a s pani doktorkou sa lucime.
Naopak,ani pol slova nemôzem povedat na jej manzela.K nemu chodim ja, mam panicky strach zo zubara a osetri fakt skvele a bezbolestne.A mam zaruku 2 roky na pracu 😉 .Len ktovie ci nepridem aj o neho, ked deti odhlasim od jeho zeny 😀 .Inak kamoska tam minule nechala za osetrenie zuba mliecneho,cistila mu kanaliky a este neviem co 50 E 😝 😨

tish1986
28. dec 2013

Dr. Peter Svoboda pri Marat. mieru KE - velmi profesionalny zubar, kvalitna praca, super sestricka, necaka sa dlho, hlavne citlivy pristup - nic neboli. Jedina nevyhoda: je trosku drahy, biela plomba napr. inde 17-20 eur a on 28 eur.

ghaneska
20. jan 2014

Ahojte žienky, chcela som sa opýtať ešte na MUDr. Rerkovú na Hronskej, chválite ju tu niektorí, prosím pozná ju ešte niekto? Chcem už mať pre dcéru aj seba konečne dobrého zubára.Dakujem.

ghaneska
20. jan 2014

@alenka600 Alenka, ak je fakt taká nielen milá ale aby bola aj dobrá odborníčka môžeš mi poslať kontakt do správy? Ďakujem.

ootaznik
12. feb 2014

pani dr. Rerkova je fantasticka - klobuk dole pred takou lekarkou, ona nou skutocne je a som rada, ze som jej pacientka, lebo s takym pristupom som sa este nikdy nestretla