Ahojte kocky,
neviete mi prosim poradit dobreho pediatra v Trnave?
Bola by som fakt moc vdacna.
mam termin porodu v decembri, ale rozmyslam uz teraz nad pediatrom.
dakujem moc 🙂
tak toto je fajn tema ja nad tym ties rozmyslam ale urcite nedam Bradiaka toho som mala ja a to je katastrofa 🙂
ja mám dr. rodákovú a tiež som spokojná, nedáva zbytočne antibiotiá, lieči a ma fantastický prístup k deťom, aj sestrička je velmi mila, obe prišli v den ked ma prepustili z pôrodnice ku mne domov, tiež lefonicky možem zavolať, naozaj som snou velmi śpokojná, ordinuje na 1.poschodí na poliklinike na družbe 🙂
Dakujem kocky ste fantasticke.
janka prosim, ta doktorka Drdulova, kde sedi alebo ordinuje? 🙂
My máme Dr.Pokojnú....tiež k nám prišla domov....fakt milá žienka....taká príjemná a aj sestričká je príjemná.....bola som tam u nich včera prvýkrát s Andrejkom.....a cítila som sa tam príjemne a "pokojne" 😀
my sme tiez spokojny s pokojnou
A to si mozem len tak vybrat koho chcem alebo ma pridelia podla okresu alebo adresi????
tehulka4 • 1d • 3. jún 2008 o 11:33
dobry den mamicky a buduce mamicky..rada bysom sa vas spytala na svoj anzor na dobreho detskeho pediatra v trnave..
vladkaz1 • 1d, 24tt • 3. jún 2008 o 11:35
Ahoj ja mám pani D.Margetákovú .
Je velmi príjemná a milá je síce starsia ,ale skúsenejsia 🙂
tehulka4 • 1d • 3. jún 2008 o 11:37
ahojky, mne ide o to, aby nebola taky ten typ lekarky, ze a vsetko pomoze bud panadol alebo penicilin...ja jednoducho chcem niekoho kto ma k detom cit, a vie urcit chorobu...
vladkaz1 • 1d, 24tt • 3. jún 2008 o 11:39
Ja som nad mieru spokojná vie mi vždy poradiť ,no este som nemala vyhrady k nej 🙂 .
K Bradiakovi by som nesla s malou,ja som tam chodila ako dieta a nepáči sa mi vobec jeho prístup.
stankatt • 1d • 3. jún 2008 o 11:43
Ahojte, ta MArgetakova je na poliklinike? Mam taky dojem, ze k nej budem patrit.
vladkaz1 • 1d, 24tt • 3. jún 2008 o 11:44
Ano je v detskej budove hned na prízemí do lava.
Je velmi mila ,odbornícka ,poradí a vypočuje si .
Ja som spokojná 🙂
tehulka4 • 1d • 3. jún 2008 o 11:49
vladi dakujem za nazor... a ono uz neplati ze si mozem vybrta lekara ktoreho chcem ja??
a podla coho dieta prihodia k tomua tomu lekarovi??
stankatt • 1d • 3. jún 2008 o 11:51
Tehulka, mozes si vybrat. Ale podla adresy niekomu patris a ten ta musi zobrat. Ked si chces niekoho vybrat, mozes ale nemusi ta zobrat. Baby lekara ttreba nahlasovat v porodnici?
tehulka4 • 1d • 3. jún 2008 o 11:52
stani, no ved prave preto sa uz teraz informujem...nerada by som do toho isla nejak hrrrrr, bez rozmyslu...a zasa nechcem len tak byt k niekomu pridelena ked onom nic neviem...
krtko. • 3d • 16. jún 2008 o 22:48
ja chodim dr.Drdúlovej a som s nou velmi spokojna 🙂
ja som pocula na Margetakovu aj dobre aj zle 😒
ale 100 ludi 100 chutí
elise • 1d, snž • 16. jún 2008 o 22:51
ja chodím k rodákovej a super žiadne antibiotiká ale fakt lieči ked sme prišli z pôrodnice tak prišla knám domou, na telefone dá tiež rady. 😉 😉 😉 😉 😉
elise • 1d, snž • 16. jún 2008 o 22:54
čo sa týka správania rodákovej je fakt užasná vždy má na dieťa čas k malému je super milá vždy ho zoberie na ruky pohladká rozpráva sa sním počas vyšetrenia a môžem sa je spýtať na čokolvej aj banality vždy je ochotná povedať všetko aj vrátane vyšetrení aj zdravotného stavu aj veľa poradí a k malému je užasná ja som snou super spokojná a to dochádzame až z piešťan 😉 😉
annazuz • 23. feb 2009 o 13:12
Ahojte, som tu nová a po dlhsom case. Mám 8 mesacnú dcérku. Potrebovala by som sa s niekym poradit, prediskutovat skúsenosti s detskými lekármi na poliktilinike v Trnave. My sme zacali chodit k Mudr. Bradiakovi a rada by som pocula nazor prip. skusenosti nejakej inej mamicky nanho. Ja som v rozpakoch, mali sme rozdielne nazory na dojcenie a vahove prirastky mojej dcerky. Dakujem
zanetuska • 1d • 23. feb 2009 o 14:16
ja osobne k nemu nechodim ,pocula som ze je to jeden z dobrych odbornikov, ale aj to ze je velmi naladovy.... 😵
zuzjak • 1d • 23. feb 2009 o 20:29
No ja chodím k dr. Chramcovej, ktorá momentálne zastupuje dr. Šumichrastovú a som s ňou spokojná, ale raz som bola u dr. Bradiaka a bola som z neho maximálne v rozpakoch. Tak s nami jednal akože som nechápala, malý mal 4 mesiace vtedy, ale viac tam teda určite nechcem ísť. Radšej pôjdem na pohotovosť, lebo fakt bol otrasný. Možno je dobrý odborník, nemôžem až tak posúdiť z jedného razu, ale chovanie 0%...
zuzujo • 1d • 24. feb 2009 o 08:47
Ahoj, dr Bradiaka nepoznam, ale chodim k dr Drdulovej a je super, neviem si ju vynachvalit. Vzdy velmi prijemna a ochotna cokolvek vysvetlit, poradit, k detom ma velmi pekny pristup. Sama ma ctyri deti, tak ma bohato vlastnych skusenosti...A na prvu prehliadku novorozenca vzdy k nemu pride domov, co nie kazdy pediater robi.
casy30 • 1d • 24. feb 2009 o 08:52
ahojte , ja chodím k Mudr Šimekovej....fantastická lekárka a žena....vie to úžasne s detičkami....nevymenila by som ju za nič na svete..okrem toho dá každej mamičke telefón a ak je problém, je ochotná hocikedy pomocť... 😉
elise • 1d, snž • 24. feb 2009 o 09:02
ja chodím k rodákovej a je super zbytočne nedáva antibiotiká ale lieči a má perfektný prístup k deťom. 🙂
jasom • 79tt • 6. apr 2009 o 14:37
Dobra pediatricka v trnave, dakujem za akykolvek nazor 😉
jasom • 79tt • 7. apr 2009 o 08:04
hmmm to naozaj ziadna mamina z trnavy tu nieje 😒
januarova • 2d • 7. apr 2009 o 14:39
MuDr. Margetakova, na prizemi v poliklinike-detska cast.
belanka • 2d • 8. apr 2009 o 11:20
my máme dr.križanovú a sme spokojní
susan256 • 8. apr 2009 o 11:21
MUDR. Kollarova
jasom • 79tt • 9. apr 2009 o 09:33
Fuuha no tak teraz neviem, na tu kolarovu som pocula ze je dobra 😉 No uvidim, podla coho ste sa rozhodovali?
januarova • 2d • 9. apr 2009 o 17:31
ja podla toho, ze som k nej chodila ako dieta a bola dobra.
lenulka1982 • 1d, 38tt • 20. apr 2009 o 09:14
ahojte, no jamám MUDR Jeleníkovú a tá je tiež ok... jeprecízna čo je super niekedy až moc 🙂 chodil kne j mažel keď bol malý aj celá jeho family ....
p. MUDr. Drdúlová je stále absolútna jednička 🙂
ahojte, chcela by som spytat na vas nazor na MUDr.Margetakovu, dcerka ma sedem mesiacov a za ten cas sa mi uz vela krat stalo, ze lekarka neordinovala..nase poradne sa tym padom odkladaju a ich pocet je minimalny..taktiez ma poslala s dcerkou na rehabilitacne cvicenia so skratenym krcnym svalom neskoro - v piatom mesiaci, pricom podla rehabilitacnej lekarky ma mala poslat uz hned prvy mesiac..MUDr.Margetakova je sice mila, prijemna..ale zvazujem zmenu lekara..chcela by som sa spytat, aku mate s nou skusenost vy, prip.aku novu lekarku by ste mi odporucili.. Dakujem
Ahoj irama, ja som k nej chodila este ako dieta, ale nie dlho, velmi rychlo som radsej prestupila k druhemu doktorovi. Co si ja pamatam, antibiotika davala tusim na vsetko, par krat som si vymyslela, ako mi je zle, aby som nemusela ist do skoly a ona hned dala antibiotika ( to mi tak utkvelo v pamati 😝 )...Ja osobne by som k nej nedala dcerku...
Ja som chodila k Mudr. Pivoluskovi, ten je velmi mily, je aj neurolog, len neviem, ci este berie novych ludi
lea dakujem za odpoved a za radu 🙂 , mala som z tejto lekarky zmiesane pocity a teraz som sa len utvrdila v tom, ze je lepsie dcerku preradit k inemu lekarovi..
my mame Dr. Krizanovu a sme spokojni, len mne osobne sa nepaci jej sestricka... niekedy sa sprava viac ako lekarka 🙂 😉 , teda aspon ja som mala taku skusenost..
MUDr. Drdúlová - úžasná pani doktorka a úžasný človek 🙂
pani doktorka Šimeková, velmi príjemná žena, príjemná sestrička tam je, neni o čom 😉
dakujem za rady 🙂 uz sme par mesiacov u MUDr.Drdulovej a som maximalne spokojna, naozaj mila, prijemna, ochotna a skusena lekarka..a sestricka je tiez super.. takze obidve s dcerkou sme spokojne 🙂
Ahojte nepoznate Dr. Kollarovu?
chodi po porode aj domov, doporucuje homeopatika?
ja mám rodákovu je super po narodení príde domou a nepredpisuje zbytočne antibiotiká, poradí aj cez telefon a prístup k deťom uplne super, odporúčam všetkými 10
ahojte chcem sa spytat davam si doktorku pokojnu dojde aj domou na prvu navstevu s porodnice? neni som priamo s trnavy ale byvam 9km od trnavy.chcela by som abi dosla k nam domou lebo nechcem moc ist takym malym do ambulancie.ak ma niekdo taku istu situacia ako ja tak mi poradte.dosla k vam domov pani doktorka pokojna?
my chodime k dr. Peskovej na prednadrazi.
Jedna uzasnaaaa osoba. Ked bolo treba aj o 3 v noci prisla,len aby sme nemuseli utekat na pohotovost. Uzasna odbornicka. Aj sestricku ma prijemnu.
@elise ahoj chcem sa spytat a doktorka sa nachadza na poliklinike na druzbe alebo niekde inde lebo este som o nej nepocula?
dakujem
@nelinka1232 je na poliklinike na družbe na 1 poschodi čakáren má spolu s kadličkovou
my mame MUDr. Pokojnu a je uzasnaaaa 😵 😵 😵 me neskutocny pristup k detickam 😉
@elise super dakujem lebo zistujem a vobec neviem ake su detske doktorky v trnave ja som mala svoju na dedine takze nechcela by som zbytocne dochadzat ked som z TT.
@nelinka1232 inak má krásnu ordináciu plnu farieb a priestrannu, odpovie na každu otázku🙂 dohodni si stretnutie že chceš prísť pozrieť porozprávaš sa snou a uvidíš🙂
no ved v utorok by som tam behla sa spytat a uvidim a potom by som ti napisala ako som dopadla a aky mam pocit!diky
Zili sme v Trnave rok a pol. Mali sme velmi dobru pani doktorku (matka 4 deti), p. Klaudia Drdulova. Pride aj domov; ked zavolas, poradi po telefone. Vynikajuca a chapava zena. Teraz zijeme mimo Trnavy uz 5 mesiacov, ale stale jej mozem zavolat a poradit sa. A co je este dolezite, ma vynikajucu sestricku. Tuto pani doktorku mi poradila kamaratka a je to jedna z najlepsich doktoriek. A to sme stahovanim presli cele Slovensko.