Doporučíte mi detského stomatológa z Banskej Bystrice?

gabika_83
13. júl 2011

Ahojte maminy z BB a okolia, viete mi odporucit nejakeho dobreho detskeho zubara? Takeho co ma dobry pristup k detickam 🙂 Budem vdacna za vase postrehy a skusenosti!

emka.k
14. júl 2011

Ja chodím so synom k MUDr. Šintajovej. Ambulanciu ma v Radvani, v Dyno centre. Zatial sme absolvovali 2 prehliadky, syn sa vzdy rozplakal (u nas to ale suvisi so zazitkami u inej lekarky), ale pani doktorka bola velmi mila, trpezliva (podla mne dostupnych informacii je to tiez mamina malych deti), samotna prehliadka trvala par sekund. Aj sestricka je velmi prijemna.

parvitas
14. júl 2011

My sme boli u MUDr. Kataríny Haškovej na Okružnej 2, vedľa ZŠ. Takže na detičky je zvyknutá. Malá sa vôbec nebála, 1. prehliadka bola bez plaču, dokonca sa jej páčilo vozenie hore a dolu v kresle. Pusu síce otvorila, ale mimo kreslo 🙂. A za odmenu dostala malinkaté plastové zvieratko. Kontrolu nám nariadila zase po pol roku, tak uvidíme, ako bude reagovať malá tentoraz 😀.

zrepka
17. nov 2013

Maminy chcem znova otvoriť tuto tému. Prisťahovali sme sa do BB. Hľadám detskú zubárku pre mojho 5rocného syna. Poraďte prosím.

davita
17. nov 2013

Tomas Červenka Bakossova 3/1 🙂 🙂 🙂

gabika_83
autor
20. feb 2014

My sme sa medzicasom z BB odstahovali 🙂 Ale mali sme tam (a vlastne stale mame) velmi fajn zubarku, nie je vyslovene detska, ale ma dospelych aj detskych pacientov, sme u nej cela rodina a spokojnost. Vola sa Mudr. Horniakova a ordinaciu ma v Sasovskej poliklinike

mmmonika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabii83
12. dec 2014

ahojte prosim aké su Dr. ak ich poznate Dr. Haškova - na Okružnej, Dr. Kokavcová na Kyjevskom nám. dakujem