Ahojte maminy z BB a okolia, viete mi odporucit nejakeho dobreho detskeho zubara? Takeho co ma dobry pristup k detickam 🙂 Budem vdacna za vase postrehy a skusenosti!
My sme boli u MUDr. Kataríny Haškovej na Okružnej 2, vedľa ZŠ. Takže na detičky je zvyknutá. Malá sa vôbec nebála, 1. prehliadka bola bez plaču, dokonca sa jej páčilo vozenie hore a dolu v kresle. Pusu síce otvorila, ale mimo kreslo 🙂. A za odmenu dostala malinkaté plastové zvieratko. Kontrolu nám nariadila zase po pol roku, tak uvidíme, ako bude reagovať malá tentoraz 😀.
Maminy chcem znova otvoriť tuto tému. Prisťahovali sme sa do BB. Hľadám detskú zubárku pre mojho 5rocného syna. Poraďte prosím.
Tomas Červenka Bakossova 3/1 🙂 🙂 🙂
My sme sa medzicasom z BB odstahovali 🙂 Ale mali sme tam (a vlastne stale mame) velmi fajn zubarku, nie je vyslovene detska, ale ma dospelych aj detskych pacientov, sme u nej cela rodina a spokojnost. Vola sa Mudr. Horniakova a ordinaciu ma v Sasovskej poliklinike
ahojte prosim aké su Dr. ak ich poznate Dr. Haškova - na Okružnej, Dr. Kokavcová na Kyjevskom nám. dakujem
Ja chodím so synom k MUDr. Šintajovej. Ambulanciu ma v Radvani, v Dyno centre. Zatial sme absolvovali 2 prehliadky, syn sa vzdy rozplakal (u nas to ale suvisi so zazitkami u inej lekarky), ale pani doktorka bola velmi mila, trpezliva (podla mne dostupnych informacii je to tiez mamina malych deti), samotna prehliadka trvala par sekund. Aj sestricka je velmi prijemna.