piste: Kde ma sidlo
Cim je dobra alebo dobry
Ja by som tiez rada dostala zopar odporucani. Tiez hladame zubara a zatial nevieme,akym smerom sa otocit.
@aero nesúhlasím, že žiadny zubár nerobí bezbolestne- mala som panickú hrôzu zo zubárov (dôsledok zubárov z detstva), teraz si už bez injekcie nedám robiť vôbec nič 😉 Mala som výborného zubára v Plzni, fakt špičkový- cenovo ako všade, žiadne extra priplácanie, ale úžasne sa rozumel svojej práci, plus empatický, ľudský prístup. Márne ale hľadám podobného aj tu 😢 - viete niektorá nejakého (nejakú) doporučiť?
MUDr. REXA.....dost sa plati, ale ma uzasne citlivy pristup a podla mna aj uroven prace je vysoka. som rada, ze som ho nasla 😉
@lucon koľko je to "dosť"? 😉 je to súkromník? a kde sídli?
@danielllka na Jesenskeho, na nete najdes v pohode kontakty. Nemcova a Rexa ml. ...to je ich dvojordinacia. Platila som tusim 25-50 za blombu, myslim, ze 20 za cistenie zub. kamena....ale to ti hovorim naozaj dost priblizne ceny. Nerada by som davala nespravne info. 😖
@danielllka - ja som len napísala svoj názor .... a ty si to komentuj ako chceš !
@aero veď v poriadku 🙂 tiež som len napísala svoj názor 🙂 - resp. skúsenosť...
🙄
@lucon ďakujem 🙂 dnes je ozaj problém nájsť dobrého odborníka 😒
každému je dobré niečo iné ....
v prvom rade ty musíš vedieť , čo očakávaš od zubára , aby si mohla o ňom povedať , že je dobrý ......
žiadny zubár nerobí bezbolestne - a ak aj taký existuje určite si dosť priplatíš......
žiadny zubár nerobí zadarmo ....... vieš je to ťažké povedať , či je dobrý , alebo nie ...
čo sa páči mne , nemusí sa tebe... 😉