Doporučíte detského logopéda v Bratislave?

dadka13
3. nov 2011

Potrebujeme logopéda pre nášho 3,5 ročného synčeka - nejako sa zajakáva - teda na začiatku vety. Ocenila by som nejaké odporúčania a skúsenosti. Ďakujem

sisaha
6. nov 2011

skus na Mytnej ul. LUcia Dubravicka..3. posch.

filipal
6. nov 2011

velmi dobra logopedka je v Pod. Biskupiciach. ak mas zaujem o tuto lokalitu, napis mi IP, zistim blizsie info.

barunka
6. nov 2011

ahoj, my chodíme do dialogu na tehelnej... sú síce súkromný a platí sa, ale my sme zatiaľ veľmi spokojní... dcérke to rozhodne veľmi pomohlo... ak máš záujem o bližšie info, napíšem... my tam nechodíme len kvôli reči....

syslica
7. nov 2011

Poliklinika Karlova Ves, ambulancia dr. Papcovej... milá pani doktorka Stanka Lednárová, oba sysle k nej chodia a je to zlatá, skúsená žena, s deťmi pracuje veľmi dobre.Alebo Inštitút detskej reči, Mgr. Olinka Tokárová, veľmi podobná milá odborníčka.

mzubarka
17. dec 2011

My chodime do Logopedickeho centra Asobi na Kozej. Chodili sme aj do Institutu - nedokazali mi po 2 rokov u nich povedat, preco sa moj maly neposuva dopredu. Prisli sme sem - podotykam, ze su to klinicke logopedky, ziadne specialne pedagogicky a p. Dr. Jandova hned zistila problem. Poslala ho k velmi milej MUD.r. Stanikovej - ORL lekar, spolupracuju spolu. Ta bola zhrozena, ze kde sme boli doteraz, okamzite nas poslala na operaciu.Podotykam, ze do tyzdna nas operovali, taky to bol akutny stav - nosove mandle, ze nedokazal poriadne dychat, az mu z usiek vytekala tekutina, na co mi Institu povedal, aby som to len cistila!!!. Nasledne z toho ma mozno maly stratu sluchu - este neviem, musime ist na nejake vysetrenie po vybrati mandle. Institut toto zanedbal, stale mi tam rozpravali, ze to sa spravi samo, pockajte, uvidite, to pojde. Chodime teraz z Dr. Jandovej a maly robim maximalne pokroky. Takze ja ich urcite odporucam viac ako Institut alebo Dialog.

tinaba
2. jan 2012

my chodíme k do Ružinova do polikliniky sú tam dve v jednej ambulancii obe sú super milé malá sa tam vždy teší a už vie konečne povedať R dostávame aj material na doma na učenie

margareta13
11. nov 2012

ahoj tinaba, prosim mozes mi napisat ako sa doktorky v Ruzinove volaju a ci sa nieco pri navsteve plati? Dakujem moc!

lenkaoravcova
17. sep 2013

zdravim aj mna by zaujimal kontakt ma logopedicky v ruzinove a kolko sa plati dakujem Lenka

vinifred
17. sep 2013

..ja nedopustím na logopédiu na Antolskej.. 😵

bebe02
29. jan 2016

@vinifred Viem, ze reagujem na dost staru diskusiu, ale mohla by si mi prosim odporucit konkretneho logopeda na Antolskej? S kym si tam bola spokojna? Mozes kludne do IP napisat.

smejko
18. máj 2016

Bebe02 prosím, nasla si Logopeda v Petrzalke? My sme chodili k masarikovej na Strecnianskau, ale spokojní nie sme 😢