Potrebujeme logopéda pre nášho 3,5 ročného synčeka - nejako sa zajakáva - teda na začiatku vety. Ocenila by som nejaké odporúčania a skúsenosti. Ďakujem
velmi dobra logopedka je v Pod. Biskupiciach. ak mas zaujem o tuto lokalitu, napis mi IP, zistim blizsie info.
ahoj, my chodíme do dialogu na tehelnej... sú síce súkromný a platí sa, ale my sme zatiaľ veľmi spokojní... dcérke to rozhodne veľmi pomohlo... ak máš záujem o bližšie info, napíšem... my tam nechodíme len kvôli reči....
Poliklinika Karlova Ves, ambulancia dr. Papcovej... milá pani doktorka Stanka Lednárová, oba sysle k nej chodia a je to zlatá, skúsená žena, s deťmi pracuje veľmi dobre.Alebo Inštitút detskej reči, Mgr. Olinka Tokárová, veľmi podobná milá odborníčka.
My chodime do Logopedickeho centra Asobi na Kozej. Chodili sme aj do Institutu - nedokazali mi po 2 rokov u nich povedat, preco sa moj maly neposuva dopredu. Prisli sme sem - podotykam, ze su to klinicke logopedky, ziadne specialne pedagogicky a p. Dr. Jandova hned zistila problem. Poslala ho k velmi milej MUD.r. Stanikovej - ORL lekar, spolupracuju spolu. Ta bola zhrozena, ze kde sme boli doteraz, okamzite nas poslala na operaciu.Podotykam, ze do tyzdna nas operovali, taky to bol akutny stav - nosove mandle, ze nedokazal poriadne dychat, az mu z usiek vytekala tekutina, na co mi Institu povedal, aby som to len cistila!!!. Nasledne z toho ma mozno maly stratu sluchu - este neviem, musime ist na nejake vysetrenie po vybrati mandle. Institut toto zanedbal, stale mi tam rozpravali, ze to sa spravi samo, pockajte, uvidite, to pojde. Chodime teraz z Dr. Jandovej a maly robim maximalne pokroky. Takze ja ich urcite odporucam viac ako Institut alebo Dialog.
my chodíme k do Ružinova do polikliniky sú tam dve v jednej ambulancii obe sú super milé malá sa tam vždy teší a už vie konečne povedať R dostávame aj material na doma na učenie
ahoj tinaba, prosim mozes mi napisat ako sa doktorky v Ruzinove volaju a ci sa nieco pri navsteve plati? Dakujem moc!
zdravim aj mna by zaujimal kontakt ma logopedicky v ruzinove a kolko sa plati dakujem Lenka
..ja nedopustím na logopédiu na Antolskej.. 😵
Bebe02 prosím, nasla si Logopeda v Petrzalke? My sme chodili k masarikovej na Strecnianskau, ale spokojní nie sme 😢
skus na Mytnej ul. LUcia Dubravicka..3. posch.