Dobry den, vedel by mi niekto poradit dobreho zubara, ktory sa snazi primarne zub zachranit a trhanie je unho len poslednou moznostou? Surne. Velmi pekne dakujem
@pininka ahoj, ja mam problem ze mam polovicu zuba iba a moja super zubarka na mna navrieskala ze ak si myslim ze existuje lepsie riesenie ako vytrhnut mam si najst ineho zubara, ze kto to kedy videl dorabat polku zuba. Aj ked je to zadny zubok velmi nerada by som on prisla :( tak hladam niekoho pre koho nie je trhanie prva moznost ako problém riesit. Dakujem ti velmi pekne 🙂
Ja odporucam Lenku Budzinakovu, mlada, ale velmi sikovna.
@ninka003 ak je ten zub zivy nie je dovod ho trhat, domodelovat sa da aj ovela vacsia cast ako polovica. V KE mas dobrych zubarov vela, ja mam velmi dobru skusenost s klinikou Hollywood smile, tiez mi domodeluvali. Ak by si potrebovala endodonciu, na tu je velmi dobry odbornik mudr. Rudolf Novotny.
MUDr.Buhaj vo vojenskej nemocnici, Perfektný prístup, je to odborník. akurát má ale dovolenku až do 14.7.
Viete mi poradit dobreho, nie velmi draheho zubara/zubarku ? Ta moja si berie za jeden zub 159 Eur /3x53 Eur som platila. Prvy krat liecivo a cistenie, druhy krat liecivo a treti plomba amalgan/. Dakujem vopred
@ninka003 solej, v poliklinike na masiarskej. On mi raz aj povedal,ze "na to,aby som zuby trhal som nemusel studovat tolko rokov na VS, studoval som,aby som zuby zachranoval..." ja uz ani neratam,kolko ich zachranil mne 😁
@katarina2411 omylom som oznacila zakladatelku temy, chcela som oznacit teba 😙
dakujem. Nie je drahy ?
@katarina2411 podla mna nie,ja som platila za cistenie kanalikov docasnu plombu a o 3tyz.potom uz trvalu 60euro
@ninka003 ja chodim ku mlademu Kotranovi, aj jeho otec je zubar na Masiarsku a je super. Zachranil mi zub o ktorom som bola presvedcena ze uz pojde iba von. Krasne mi ho vymodeloval a to mal zub uz ina jednu stenu. Je velmi mily a ochotny.