Dobrý zubár pre deti a dospelých v okolí Petržalky

celiaticka
12. júl 2015

Ahojte idem k vam po radu. Potrebovala by som poradit dobreho zubara pre mna a manzela ale hacik to ma v tom ze sme strasne citlivy na zuby obydvaja. Takze by mal byt trpezlivy a ochotny. A ak by bolo mozne aby v jednej budove bol aj detcky zubar nakolko mame 21mes syna a ten sa boji doktorov ako cert kryza . Tiez je hlavne pri malom aby bol trpezlivy a nie nejaky nervak , dobry pristup k detckam. Byvame petrzalke a k by to bolo v ramci okruhu bolo by fajn ale neni podmienka ani to ze by zubary by mali byt jednej budove len pre pohlie nakolko 2 decka male neobsedia. Ak by bolo mozne prijala by som aj osobnu skusenost ci na detskeho aleho dospelackeho doktora. Dakujem info ...........

henrieta7
4. aug 2015

@celiaticka Ahoj, neviem, či je to ešte aktuálne, ale ja chodim do Stonadent v Petržalke a môžem ich odporučiť. Robia aj deti, prístup majú super. Mám osobnú skúsenosť so všetkými zubárkami,čo tam robia,ale asi aj doktor bude niečo podobné. Ak by si chcela niečo vedieť,kludne sa pýtaj.

radka292
12. jan 2018

@henrieta7 dobry d eň, ak sa môžem opýtať, ešte stále k nim chodíte a pretrváva vaša spokojnosť? ako som hľadala nejaké referencie na zubára v petržalke vyskočila mi vaša správa 🙂 s prianím príjemného dňa, Radka

henrieta7
12. jan 2018

@radka292 ahoj. Áno, chodím tam stále. A stále som spokojná. Až na tie ceny, ale to je asi všade tak, kde nemajú zmluvy s poisťovňami.

radka292
13. jan 2018

@henrieta7 ďakujem krásne za info 🙂