Dobrý zubár na čistenie kanálikov - východ

shawlin
11. nov 2022

Caute baby prosim vas poradte mi zubara ktory mi kvalitne precisti nanovo zle zaplneny kanalik..po vyse mesiaci mam zub citlivy na zahryz... mam 31 rokov a cca 8 mrtvych zubov 🤦‍♀️ potrebujem ten zub zachranit.. dokolecka riesim len zuby a som z toho uz nestastna... a este otazka..robia taketo zakroky aj tehotnym zenam?

euka210
11. nov 2022

@shawlin a mala si Atb?
Moja svagrina je dobra zubarka, ale neviem, ci berie novych, lebo ma plno...okres Bj

shawlin
autor
11. nov 2022

@euka210 ono to bolo tak ze v tom zube ma zacalo posklbavat sem tam ..tak som sla k.zubarke ze co s tym ci tam je niekde maly kaz a ona ze nie ze treba tahat nervy tak cistila ..aj pri vyssej davke lokalnej anestezy som citila vsetko... akoby nezabrala ..ona ze tam bol asi zapal ale ze zub je vycksteny tak aby dibre bolo ze tie zuby aj ked su mrtve vedia reagovat na pocasie alebo nadchu a tak... presiel tyzden a pol zlepsilo sa to ale ten zub je stale citlivy na pokleb a na zahryz 🤦‍♀️ ja som mala.svoju novu zubarku co je dobra ale naposledy ma uz 2x posunula takej mladej babe... uz cca 2 roky riesim zuby a cistenie kanalikov a uz nevladzem ..proste ja ten umrety zub nechcem citit .

76california
11. nov 2022

Mudr. Cyril Václav, Slovenská Ves, (sú tam 3ja zubári), všetci odborníci, 👍

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
euka210
11. nov 2022

@shawlin moj manzel mal take nedavno...zacala ho strasne boliet sanka. Mal 2 mrtve zuby, ale nervy tam nechal, ze niekomu nevadia. Presne, zmena pocasia, jar, jesen ze take sa stava. Zapalilo sa. Tak mu to prevrtal, dal Atb a ide bud.tyzden vyberat nervy.

gemerka17
11. nov 2022

Nehľadaj zubára, ale hľadaj zubnú kliniku. Tam budeš mať mikroskop, a ten nutne potrebujes ak chceš zub zachrániť. Bez mikroskopu do kresla ani nelez, lebo nemáš šancu na záchranu.