Ahojte mamicky. Chcela by som sa opytat....ma niektora z vas deticky u Mudr.Utlej Martiny? Ake s nou mate skusenosti? Popripade, viete mi odporucit ineho pediatra? Okrem Murd. Mrazovej a Sladekovej. Tie neberu novych pacientov. Dakujem.
@katkadp ahoj ja mam doktoku Hudecovu zo Zilpa a som velmi spokojna. Ked mal syncek teploty 39 tak som rano zavolala a potom nas zobrala prednostne. Je pravda ze syn mal vtedy asi rok ale aj tak. Tiez je velmi mila. Teraz ked chodim s druhym cesrstvo narodenym synom sestricka mi ho dokoca obliekla do dupaciek kym som si pobalila a doktorka mi ho potom zobrala aj na ruky ked uz velmi plackal. Vela veci mi dokonca poradila aj cez telefon takze som tam nemusela s kazdou mojou obavou utekat.
Mame Mudr Blaskovu, za nas max. spokojnost. Vybavime sa vzdy rychlo, poradi dobrych odborných lekarov, nedopuje maleho antibiotikami a vždy hlada pricinu vzniku ochorenia. https://lekar.pluska.sk/mudr-martina-blaskova/h...
Ja som tiež za dr blaskovu.si objednana na 12.30 a 12.29 už čaká sestrička vo dverách,žiadne čakanie .choré deti zatiaľ neboli tak neviem toto posúdiť ale ináč spokojnosť
Ahojte, prosím Vás, spomínaní lekári ako pristupujú k očkovaniu? Sú tolerantnejší alebo v prípade neočkovania robia problémy? Ďakujem za odpoveď!
ja som za dr. holakovu , vyborna doktorka
Dobrý den,
paní dr Martina Blašková je prostě skvělá, perfektní přístup, perfektní vybavení v ordinaci, milá, absolutní spokojenost. Předčila všechna moje očekávání 🙂
Ahojte my podľa obvodu patríme k dr.Sladekovej, takže predpokladám, že nás musí zobrat. Máte s ňou nejaké skusenosti? 🙂 Ďakujem
doktorka Horánska je uzasna 🙂 ....ale neviem ci berie
Ja chodim so synom k dr. Utlej a zatial som spokojna. Zatiaľ sme u nej boli len raz ked bol chory a raz na preventivke v 3 rokoch. Čo sa mi nezdalo som jej povedala a skontrolovala to. Atb mu vtedy nedala ked bol chory, ani neboli treba aj povedala ze neni za atb za každú cenu... Nás tam preradili od dr štubňovej a zatiaľ nič zlé na nu nemôžem povedať