Dobrý pediater v Leviciach

koczka
19. sep 2011

Ahojte, čakám svoje prvé dieťatko a mám dilemu ohľadne výberu dobrého pediatra v Leviciach. Aké máte vy skúsenosti? Viete mi niekoho poradiť?
Ideálne by bolo, keby mal v ambulancii aj prístroj na vyhodnocovanie CRP, teda či ide u pacienta a ochorenie spôsobené baktériou alebo vírusom, aby sa zbytočne deťom nepredpisovali antibiotiká.
Ďakujem!

catharinka
2. okt 2011

@koczka - ahoj. Ja ti, žiaľ, poradiť neviem. Sama by som potrebovala radu, pretože aj my čakáme prvé bábo (27.marca 2012) a neviem vôbec zatiaľ, k akému pediatrovi sa prihlásime. Pokúsim sa niečo zistiť, potom ti dám vedieť. Kedy máš termín?

koczka
autor
11. okt 2011

ahoj,
ak by sa ti podarilo niečo zistiť, to by bolo super. ja mám termín už 7.12. 2011, takže sa mi to kráti. 🙂

jarkamamina
11. okt 2011

my chodime pani doktorke Krizkovej velmi mila,aj aj mam s nou velmi dobre skusenosti,nepredpise len tak antibiotika ,co som velmi spokojna,dokonca niekedy mam pocit,ze si ich musime az pytat a ma straaaaaaaaaaaaaašne milu sestričku

mirina5
24. nov 2011

ahoj, my chodime dr.Kusej (v Sanate), velmi mila a aj sestricka. Chodime tam od juna a antibiotika sme zatial nepotrebovali, takze ani neviem ci tam ma ten pristroj. Zatial s nou mam len pozitivnu skusenost. ..🙂 Buduci tyzden tam idem do poradne, tak sa jej mozem opytat, ci tam ma ten pristroj...

anuska83
25. nov 2011

Ahojte baby ..surne hladam opatrovatelku pre mojho syna 2 roky aj 3 mesiace 3 krat do tyzdna? neviete mi niekoho poradit???

li_la
25. nov 2011

Ahojte, dámy, tiež sme riešili túto dilemu... Pediatričky v LV sú staršej a ešte staršej generácie, ani neviem, či je tu nejaká mladá. My sme sa nakoniec rozhodli pre Kotruszovú. Je síce z tej ešte staršej generácie, ale podľa mňa je veľmi dobrá a milá. Z kuloárov mám info, že by mala vo veľmi blízkej budúcnosti odísť a že by po nej mala prebrať obvod jej nevesta...

janaluknisova
25. nov 2011

Tak ja jednoznacne odporucam p.Dr. Novakovu. Rodicov do nicoho nenuti(mam namysli aj ockovanie) a je aj homeopatka,cim ma u mna aj tym + 🙂 je strasne zlata

isabellaa
4. feb 2014

@catharinka
@koczka ahojte, chcela by som obnovit temu. Ku ktorej pediatricke ste drobcov nakoniec prihlasili?
Vdaka, ja sa zacinam rozkukavat...

koczka
autor
4. feb 2014

my sme sa napokon rozhodli pre Dr. Kotruszovú v Sanate. je veľmi zlatá, antibiotiká sme ešte nemali ani raz a to má dcérka už vyše 2 roky...zakaždým, keď sa mi niečo nezdalo, zobrala malej výter...u nás spokojnosť. CRP má v ambulancii, ale ešte sme ho nevyužili 🙂 v tomto období ju má nahradiť jej nevesta, tak uvidíme či aj s ňou budeme spokojní 🙂

lenushka058
4. feb 2014

@koczka ahoj no ja ešte bábo nemám, ale bola som u kotruszovej s deťmi z roboty a bola tam aj tá nová pani doktorka už a ja neviem, na mňa pôsobila veľmi prísne a odmerane 🙄

catharinka
4. feb 2014

@koczka - nakoniec chodíme pani dr. Novákovej, v Sanate. Je veľmi milá, vždy poradí, pomôže. A nemohla som urobiť lepšie, som naozaj šťastná, že ju máme... 🙂

catharinka
4. feb 2014

@isabellaa, @koczka - prepáč, koczka, to malo byť napísané isabelle. 🙂

antuanet
3. mar 2014

Ahojte, stahujeme sa do lv a budem potrebovat pediatra pre mojich dvoch syncekov, byvat budeme blizko sanatu, ale tam je viac pediatrov, koho by ste mi odporucili?

berinka42
9. apr 2014

ja mam ten isty problem, prosim o radu. Rozmyslam nad doktorkou Mrazovou alebo Korpasovou, ktora je zaroven aj detska neurologicka, teda dva v jednom, len neviem ci nema tym padom raz tolko pacientov a ci nie je problem sa tam vobec dostat...
Ak je to ta Kotruszova, taka starsia, ja som k nej ako decko chodila, akoze dobra, az na to, ze v 18tke mi zistili dvojitu skoliozu chrbtice a ortoped ma zdrbkal, ze kde som bola doteraz.. a to sme chodili na pravidelne kontroly a ked ma boleli kolena, vzdy to odovodnila tym, ze rychlo rastiem...

novakkata
14. máj 2015

Tiež hladáme lekára pre syna, ktorý sa má narodiť začiatkom júna. Poraďte!

curlynka
25. nov 2015

@novakkata a koho ste si nakoniec vybrali? Treba ist dopredu zahlasit? Alebo až po narodeni babatka?

majorosovalucia
25. nov 2015

@curlynka ahoj,tiez riesim tuto zalezitost.Odporuca sa dopredu,aby potom dieta nepridelili do spadovej oblasti lekarke.V Sanate na poliklinike je dost pediatrov.Zistujem si ktora je aka,no ale na predporodnej priprave v LV sestricka hovorila ze nevyhoda tejto polikliniky je ze na jednej velkej chodbe su ambulancie,kde cakas.Cize vela deticiek a pod.Co ma trosku odradza.Kedze nebyvam priamo v LV este si zistujem tu u nas v obci alebo v Zeliezovciach co mam blizsie.Ja chodim k lekarom do NR do procaru aj obvod.mam tam,ale s malym dietatom tam nechcem chodit vzhladom k vzdialenosti.A v procare zatial nemaju pediatra.Ale chcem to doriesit v januari najneskor.

curlynka
25. nov 2015

@majorosovalucia presne to je nevyhoda, ze tam je vela doktorov, ale moc nie je na vyber. Sanat tu mam hned na skok. A co na predporodke, ktore Dr. Odporucili???? Ked ja popravde nechcem az taku starsiu, lebo tam polka je takych Dr. Co este ja som bola dieta. Som rozmyslala nad Mudr. Labudovou, ta by mala byt mladsia...

curlynka
25. nov 2015

@catharinka mozem sa opytat na Dr. Novakovu?? Som ju pozerala teraz, ona ordinuje aj v tie dni ked ma napisane od 12:30 do 14:30??? Ci vtedy tam Dr. Nenajdem??? Dakujeem 🙂 a aka je stara?

majorosovalucia
25. nov 2015

@curlynka na predporod.priprave sestricka nespominala nikoho konkretneho.Kamaratka chodi k Novakovej,co zatial som zistila.

curlynka
25. nov 2015

@majorosovalucia a ta Novakova ako ordinuje?lebo ambulanciu ma aj na Lipniku.

majorosovalucia
25. nov 2015

@curlynka vraj tak ako to ma pokial mam info.Viac o nej neviem.

curlynka
25. nov 2015

@majorosovalucia ako je na stranke sanatu???

majorosovalucia
25. nov 2015

@curlynka ona ma vlastnu stranku,zadaj ju do googla a tam to najdes.

curlynka
25. nov 2015

@majorosovalucia ano to ma.... Dakujem 🙂 skusim zavolat a opytat sa

novakkata
10. feb 2016

@curlynka Ahoj!Vybrali sme si MuDr. Evu Novákovú. Zatial sme spokojní, aj sestrička je OK, všetko vysvetlí je ochotná, chorí sme ešte neboli, len na poradni sme boli a na očkovaní. Na poradnu majú vymedzený čas, netreba vela čakať medzi chorými.

andraelpp
9. okt 2016

@koczka Ahoj tak mozes prosim poskytnut referencie? kde ste u ktorej doktorky a skusenosti, ci pod. mne osobne sa tiez az tak nepozdava stara skola (cize nerad by som DR napr 55+) mladsie dr, aspon taku by som naj. kde moc po antibiotikach nesiahaju ale skor po probiotika a pod.
Dakujem. do porodnice treba ohlasit alebo ako to vlastne je , termin mame 15.12

koczka
autor
9. okt 2016

@andraelpp keďže doktorku Kotruszovú nahradila jej nevesta, ktorá nám s manželom bola nesympatická, tak sme sa rozhodli zmeniť ju. Mali sme dojem, že nejaká komunikácia s deťmi u nej nefunguje, bola taká nemastná neslaná...nám proste nesadla 🙂 prešli sme k doktorke Korpásovej. s tou máme zatial dobré skúsenosti. tá je mladšia tak okolo 40r. ATB predpisuje fakt len keď musí. skoro zakaždým robí dcéram aj CRP, väčšinou sa všetko snaží riešiť vitamínmi, homeopatikami a tak...len je trochu moc úzkostlivá, vraj často posiela na odborné vyšetrenia, ale my sme ešte takúto skúsenosť s ňou nemali 🙂

swoffy
9. okt 2016

My sme veľmi spokojní s dr. Kusou, je síce z týchstarších ale Atb zbytocne nepredpisuje, komunikacia super, nema problem ani s alternativami (vigantol sme vymenili za kukuricny olej jamieson)

andraelpp
9. okt 2016

@koczka Ahoj
vies mi prosim presne napisat meno pripadne kde ma ambulanciu