Dobrý pediater v Kysuckom Novom Meste

mimakrakra
13. feb 2018

Ahojte mamicky, prosim vas viete mi poradit dobreho pediatra v KNM? Cakam babo, byvam tu v okoli ale nepochadzam z tohto kraja tak nemam ziadne skusenosti s miestnymi lekarmi.
Vdaka 🙂

danny698
13. feb 2018

Ahoj, ja som z KNM. Neviem či si vyberieš, každý Ti poradí inak. 100 ľudí 100 chuti. Ak chceš kamoška chodí zastupovať po detských lekároch, skúsim sa spýtať. 😉

mimakrakra
autor
13. feb 2018

No to by bolo skvele, ja viem ze kazdy povie cosi ine...hlavne by som chcela Dr. s dobrym pristupom, ustretoveho a niekoho kto nepredpisuje pri kazdej prilezitosti a zbytocne antibiotika...jednoducho s dobrymi odporucaniami
Ked sa tito to podari zistit danny698 tak ti budem velmi vdacna

danny698
13. feb 2018

Ahoj, kamoška mi odporúčila Dr. Chladkovú, je síce staršia, ale to neprekáža. Ja mám osobne tiež dobré skúsenosti pri zástupe môjho detského lekára. Moje deti vyšetrila, keď nepotrebovali ATB tak nedala, keď potrebovali tak dala. Ja som náročná na tieto veci, lebo som sama zdravoťáčka. Rozhodnúť sa musíš sama 🙂

pouklinka
5. mar 2019

Ahojte! Nechcem zakladať novú tému, tak sa opýtam tu 🙂 niečo nové v tejto oblasti? práve riešim pediatra, a nie som odtiaľto, rada by som vedela nejaké aktuálne odporúčania 🙂 ďakujem