ahojte potrebujem poradiť ortopéda nie pre miminko ale 7 rocného chlapca..hlavne nech je skuseny nech sa vyzna..chodili s me k mudr jakesovej nechcem podcenit jej odbornost ale vysetrenia take lebajake potom som pozerala na lekára co je vlastne vedla nej vraj ma otras pristup k ludom takze neviem kam sa podiet zalezi mi na kvalitnom vysetreni a doktorovi co nic nepodceni
pozerala som recenzie..je to pohroma :( to tu fakt nie je asi normálneho doktora ktorého by chvalili aspon 50na50
chodim k Markechovi uz roky, hlavne so starsim synom a nemozem na neho nic negativne povedat. Z toho mala ortopedov, co su tu v TN a okoli je podla mna ten z lepsich 🙂 a to nebol moja prva volba, ale u druhych som spokojna nebola...
no ved toto jak pozeram tak tie hodnotenia nie je to bohvie co este ma napadol ten bockay ak si u neho nahodou nebola ale vrat otrasna sestra a on je arogantny no tak som na nervy
asi sa vzdy najde za aj proti, my chodime do ziliny k Mudr. Popluharovi, nas aj operoval. velmi ludsky pristup, odbornik, ale ZA je asi od ruky?
u bockaya-a sme boli len raz - prvy a posledny x. Z dovodov, ktore si vyssie popisala. Nakoniec sme zakotvili v Teplej a tam som zatial spokojna, doktor v pohode, poradil, vysetril co som potrebovala a sestricka velmi mila...Ved skus, nebudes spokojna - hladas dalej.
Ja mam tiez pozitivne ohlasy na Dr.Markecha od znamych,osobne skusenosti nemam. Recenzie na internete si nevsimaj. My sme obaja lekari a len sa na tom smejeme. Denne osetris desiatky ludi a vzdy sa najde niekto nespokojny ☺
Ahoj, tiez zufalo hladam pre dve deti 3 a 6 r. Uz ste nasli al. niekoho vyskusali? U Markecha sme boli 2x s niecim inym, nezdal sa mi zly, no neviem sa tam dovolat. Tak som zacala hladat na netu, pozrela recenzie- no to je sila! Zasa- recenzie pisu hlavne nespokojni a potom extremne spokojni ludia. No je aj vela takych, co su s doktorom ok a viac nepotrebuju riesit... Na druhej strane, ked uveris zlej rade od doktora, detom staci par mesiacov, a maju celozivotny problem :(
Ano ja som bola u doktora Centoveho na juhu objednaj sa tam je super aj k detom hlavne necakas s nimi
@libka28
@lubiss
Baby, tiez hladam odbornika - detskeho ortopeda. Referencie na Mudr. Centoveho su extremne dobre. Ako hodnotite jeho hlavne odbornost a pristup k detom ?
Ak sa mozem opytat, aky problem ste s nim riesili ?
Nas zacal v priebehu tejto zimy chodit "captavo" , pri chodzi dava nohy do X (hoci ich ma rovne) a tym padom aj spicky k sebe. V Ziline nam povedali, ze treba spevnit svaltsvo na nohach, ale nikto nepovedal, preco sa to rapidne zhorsilo.
Ako sa k nemu objednava ? Dlho sa caka ? Plati sa ? dakujem
@lubiss vies,kazdemu nevyhovies. Su veci,ktore sa riesit daju a vyriesis ich a potom su veci,ktore sa vyriesit nedaju a suvisia mozno s vekom,mozno s niecim inym a ludia sa musia s nimi zmierit. Ak takyto clovek caka od lekara zazrak,potom chapem,ze je sklamany. Sama som lekar,takze viem co pisem. Ale netvrdim,ze to je pripad konkretne tohto lekara.
Ja som bola s mladsim synom u Centoveho na Juhu a velmi sa mi pacil jeho pristup. Necakali sme dlho v cakarni, sestricka malemu ponukla aj bananik v cokolade s komentarom: Felixko daj si ty, lebo inak to zjeme my a nam netreba 🙂 Za mna odporucam vsetkymi 10. Len tusim nema zmluvu s VsZP
Nech sa na mna nikto nehneva, ale toto je bezplatne zdravotnictvo, a este pytat od malych deti tolke peniaze??!!! Obvolala som dvoch najlepsie hodnotenych v TN, jeden nema zmluvu s najvacsou slov. poistovnou, takze 15€ za dieta a navstevu..- kazdu!! druhy nema zmluvu s nikym a pyta 20 € za 15min. svojho casu (nehovorim, ze prace, lebo to je cas aj s pozdravom, uvitanim a rozlucenim- chcela som dve deti- ano jedno dame na 10.00, druhe na 10.15). Velmi velmi ma nahneval cely zdravotnicky system Slovenska. A to sa v pomere k mzdam plati jeden z najvacsich odvodov v EU!! Idem na detsku ortopediu v ZA, aj tam sa plati, ale hadam maju aj viac skusenosti priamo iba s detmi... Nabuduce porozmyslam, ako deti poistit v ČR!
@tina1979 Iba som volala, neviem teraz, ci to bol ten patnast alebo dvacateurovy, tak ma to nahnevalo, ze uz z principu tam neidem. Aj by som si to v pohode mohla dovolit, ale ta nenazranost ma odradila. A co potom ma robit mamicka, ktora je sama a zije z rodicaku a zufaleho vyzivneho? To akoze take deti su podradne? Proste zle a zle!!!
@miska2192 Boli sme u Mudr. Centoveho. Myslim, ze sa trafil do diagnozy, ale ocakavala som viac podpory ako to odstranit. Predpisal ortopedicke sandalky a tym to bolo vybavene. Je to pohodovy doktor ale ocakavala som vacsi zaujem z jeho strany.
Treba vyskusat a potom sa rozhodnut ci hladat dalsieho alebo to bude dostacujuce.
S cim sa tam chystate ?
neviem ci berie deti ale muz chodi do BA k profesorovi Vojtaššákovi http://www.profvojtassak.sk/ a ma velmi moderne zariadenia a velmi profesionalne odborne vysetrenia, venuje sa pacientovi 30 minut
Skus MUDr. Oto Markech, ma ordinaciu v Tren. Teplej