Prosím vás poraďte mi dobrého ortopéda na skoliozu pre deti s dobrou protetikou východné Slovensko
@tara172 skoliozu dokáže zlepšiť len cvičenie....ak je už ťažká skolioza že treba korzet, ten predíde len bolestiam, ale skoliozu nelieči....
@tara172 ambulancia ortopedickéj protetiky na Rastislavovej, alebo MUDr. Spisakova (ona tam predtým robila teraz ma svoju súkromnú ambulanciu)
@janulla1 my sme k nej chodily pred dvomy rokmi sme odišly bývať do Nemecka volala som jej ale dali mi termím až vo ferbruáry a dcéra potrebuje korzet
@tara172 ináč toto je strašné, ja na rastislavku chodím 30 rokov, a termín raz ta rok, teraz mi akútne vyskocil problém tak presne skôr ako február marec sa neda:( šla som k bežnému ortopedovi, kde sa netreba objednať
@janulla1 kto tam robí namiesto nej na Rastislavovej majú tam aj protetiku na korzety ?
@tara172 ano, všetko ostalo tak ako bolo predtým, keď som tam bola naposledy bol tam nejaký lekár
@janulla1 prosím vás napíšete mi kontakt na tu ortopediu neviem to na internete najsť
@tara172 už som tam nebola 2 roky, a teraz sa už dlhsie neviem dovolať a vyzerá ze už nerobia každý deň, nasla som niečo také :
@tara172 skoliozu dokáže zlepšiť len cvičenie....ak je už ťažká skolioza že treba korzet, ten predíde len bolestiam, ale skoliozu nelieči....