Dobrý ortopéd - Čadca, Žilina, Martin

teerinka
2. dec 2015

Prosim o radu, hľadame dobreho ortopeda pre rocnu dcerku. Narodila sa s nozickami vtocenymi dovnutra, liecba spocivajuca v cviceni a natahovani nebola velmi uspesna. Rada by som to prekonzultovala s niekym inym. Ak mate s niekym dobru skusenost, dajte vediet.

Dakujem

bibina32
2. dec 2015

V Ziline v nemocnici si chvalia ortopediu, chodia tam z celeho slovenska, len sa tam neda objednat treba tam byt rano co najskor. Ja som tam stala od pol siestej, aby som bola medzi prvymi ale o siedmej uz byval papier plny. To som cakavala vonku pred dverami potom sestricka otvorila vosli sme a este sme cakali do pol siedmej kym prisla sestricka a vylozila papier. Takze pevne nervy.

sardinka335
2. dec 2015

@teerinka neviem či to pomoze a tuto diagnozu...ale my sme veeeelmi spokojný s Jakubcom - operoval mojho manzela a velka spokojnosť...
http://www.orthos.sk/sk/profil.htm

Inak moja mala sa narodila s diagnozou metatarsus varus - ale mala len jednu nohu vtočenu do vnutra...dostali sme ortezu, neviem ako vy..a v tomto veku...nam to pomohlo a chodili sme na rehabilitacie, hrozili nam sadrovaním na čo sme nepristupili ale tak nakoniec sa to vyriešilo asi aj tým ze sa to podchytilo hned od porodnice.

ektherese8
2. dec 2015

@teerinka urcite zilina , operoval ma ako dieta dr.Popluhar,velmi dobry odbornik, on nema bezne ambulanciu, k nemu sa treba objednat, myslim, ze piatky