Prosim o radu, hľadame dobreho ortopeda pre rocnu dcerku. Narodila sa s nozickami vtocenymi dovnutra, liecba spocivajuca v cviceni a natahovani nebola velmi uspesna. Rada by som to prekonzultovala s niekym inym. Ak mate s niekym dobru skusenost, dajte vediet.
Dakujem
@teerinka neviem či to pomoze a tuto diagnozu...ale my sme veeeelmi spokojný s Jakubcom - operoval mojho manzela a velka spokojnosť...
http://www.orthos.sk/sk/profil.htm
Inak moja mala sa narodila s diagnozou metatarsus varus - ale mala len jednu nohu vtočenu do vnutra...dostali sme ortezu, neviem ako vy..a v tomto veku...nam to pomohlo a chodili sme na rehabilitacie, hrozili nam sadrovaním na čo sme nepristupili ale tak nakoniec sa to vyriešilo asi aj tým ze sa to podchytilo hned od porodnice.
@teerinka urcite zilina , operoval ma ako dieta dr.Popluhar,velmi dobry odbornik, on nema bezne ambulanciu, k nemu sa treba objednat, myslim, ze piatky
V Ziline v nemocnici si chvalia ortopediu, chodia tam z celeho slovenska, len sa tam neda objednat treba tam byt rano co najskor. Ja som tam stala od pol siestej, aby som bola medzi prvymi ale o siedmej uz byval papier plny. To som cakavala vonku pred dverami potom sestricka otvorila vosli sme a este sme cakali do pol siedmej kym prisla sestricka a vylozila papier. Takze pevne nervy.