Poraďte prosím dobru gynekologičku alebo gynekológa v SNV. Ale skôr by som brala gynekologičku. Dakujem
Odporucam dr.Kozla, hore vo velkej poliklinike, chodim k nemu uz roky 🙂 je fakt super, velmi ochotny, zijem mimo sk a ked nieco potrebujem, napisem mail a hned odpise..aj sestricka strasne zlata 🙂
@bubinkaaa ja som s nim velmi spokojna, nezda sa mi, ze by bol 'slaby odbornik', prave naopak. Vzdy mi pomohol, pred nim som chodila k tej starej doktorke, co tam robila, a ta dodrbala, co mohla, on to po nej daval do poriadku. Tolko moja skusenost. A co robi len pre peniaze, nerozumiem, svoju pracu? Ostatni to podla teba robia pre co?
Ďakujem žienky za vaše nazory
Dr.Pokrievka jednoznacne..momentalne byvam v LM a aj ked som bola tehu, stalo mi zato cestovat do SN..
@lienka1987 áno súhlasím s tebou,dr.Pokrievka veľmi zlatý lekár....len škoda,že pracuje na Tarci,mám to od ruky....
@najinka ku ktorej starej dr??Dvorakovej??
Verejne to tu nechcem a nebudem rozoberať,svoj názor na nho som uz napisala,je nemenny...a za tým si stojím....mňa veľmi sklamal ako lekar- odborník v tehotenstve,namiesto toho,aby ma psych.podrzal ,len ma vystrašil a odoslal na gynekologické oddelenie.Primar nechápal,a teda chápal,pretože ho pozná a len mávol rukou....o žiadnu vážnu diagnózu u mňa nešlo,všetko dopadlo dobre,no ja mu už nedôverujem ako lekárovi...tod vsjo😉😉😉😉
@bubinkaaa ja som tiez napisala svoj nazor, takisto je nemenny. Stara doktorka, co robila v tej ambulancii pred nim, uz neviem presne, ako sa volala. Mozno len ty mas s nim zlu skusenost, hladala som nieco o nom aj tu na fore, a vsetci ho len chvalia, takze asi nebudem jedina divna. Ako som povedala, mne vzdy ochotne pomohol, odpisal na moje maily aj vecer, ked uz mal ocividne po pracovnej dobe. A velmi mi to pomohlo, kedze zijem v uk, kde gynekologovia su skoro ako myticke postavy, a nema ti kto poradit.
@bubinkaaa co mam ja povedat, byvam v Liptovskom Mikuláši, no aj tak mi stoji zato chodit k nemu, tu nemam koho si vybrat.. 🙂
@lienka1987 ja tiež zo SNV niesom (25km cesta tam) a aj napriek tomu mi stoji zato chodit za Pokrievkom 🙂
Asi pôjdem aj ja k dr. Pokrievkovi. Ďakujem
@sasenka522 napodobne, ja 100km a tiez 🙂 tu je sice viacero lekarov aj lekarok, no len k dvom mam doveru a to som pri nich rodila a tiez mi boli lekarmi od 28tt ked sa mala snazila dostat von, no oni uz neberu, robia v nemocnici a maju toho dost..
@lienka1987 ahoj,píšem trochu neskôr, ale chcela by som zmeniť gynekológa... chválite Pokrievku, tak o nom uvažujem 🙂 ako to uňho vyzerá? Su vyšetrenia aj sono bezplatné? Robí sono priamo v ambulancii? Ďakujem🙂
@pavlicka123 bežné áno v amb, pokiaľ ide o prsníky a 3d-4d plodu tak to nie.. Inak príjemný lekár aj sestrička, majú to tam pekne, re robene toalety..
@kortinka Ja chodim k dr. Pokrievkovi a maximalna spokojnosť a hlavne teraz keď som tehotná 🙂