Neviete mi odporučiť nejakého dobrého gynekológa v Poprade, ktorý má záujem pomôcť a urobiť potrebné vyšetrenia,ako napr. hormonálny profil,keď sa pokúšate o bábo? Môj súčasný má stále odbíja s tým, že máme len čakať a skúšať ďalej, aj keď vie, že mám nejaké problémy. Už ma nebaví jeho flegmatický prístup....
@martinals Práve nad Vojtašákom som rozmýšľala....akurát mi niekto hovoril,že sa u neho za všetko veľa dopláca,že to akoby nejde vždy cez zdravotné poisťovne.Je to pravda?Myslíš,že by som u neho platila za hormonálny profil a pod.?
Bola som u neho asi tak cca 1r do zadu, tak teraz neviem. Myslím, že také bežné vyšetrenia ako profil, klas.gyn vyšetrenie alebo vyšetrenia potrebné k určeniu diagnózy sa neplatí. Ak by si chcela špeci vyšetrenia tak ti ich odporučí ak sú platené ale nie sú nutnosťou da ti na výber. V tehu sa platí za utz, robí aj 3 či 4 d už nepamätám. Ale ako píšem je to o dohode, nútiť ťa nebude. Chcem upozorniť, že sestrička je dosť razna,niekedy až nepríjemná.
Ja tiez chodim ku Vojtassakovi a som spokojna. Teraz pri nom riesim uz druhe tehu a nikdy nebol problem... Doplacas si iba za to 4D o inom som nepocula ani nic ine neplatila... Sestricka je pravda, ze je svojska, ale ja som s nou nikdy nemala problem...
Super,ďakujem vám,tak snáď mi pomôže a podarí sa nám druhé bábo 🙂
Držím palce 🙂
@calmmeadow ahoj, prosím ta, mam rovnaky problém, ako si to nakoniec riesila? A ak mozem vedieť, kto bol ten pôvodný? Ci to nemame toho isteho. Ja som mala ms dva krat za dva roky a odbil ma ze co chcem ze ved uz jedno dieta mam a.ze niekto nema ani to a neurobil ani hormonalny profil
@marvin1234 prosim, ako sa volal ten gynekolog čo ťa odbil?
@andie2810 Al Khoury vo Svite
Ahoj ja chodím ku Vojtašakovi, čo sa týka vyšetrení je precízny(keď sme s manželom riešili tehu) a počula som, že je dobrá aj Luptakova.