Ahoj zienky poradte prosim dobrého gynekologa ktorý neodrádza od tretej sekcie ale práve naopak podporuje cele tehotenstvo.. budem velmi vdacna 😊 Košice presov a toto okolie
@tosomja to je sice pekne ale mam uz svoje skusenosti 🤣
Pri tretej väčšina bude mať blbé pripomienky, aké je to už nezodpovedné atď. Ale mne napríklad povedal, že nevidí problém , sledovali má viac. A to mám medzi deťmi rozdiel rok a dva mesiace 😊
@tosomja keby som mala 2 deti tak neriesim ale bohužiaľ nemam. Preto potrebujem lekara ktorý ma ozaj podporí a nie ze len tak, necha všetku zodpovednost na mna.tak sa tesim ze Ty si nemala problem 😊😊
MUDr. Marčák v monobloku v Prešove
MUDr.Šima Monoblok
Gynekolog ta bude iba kontrolovat. To, ze si 3x tehotna a budes rodit sekciou, je uz tvoj problem. Tvoje telo, tvoje zdravie.
@desore dobre.
@prvosienka88
@blancheporte Dakujem baby ❤️
Mňa by len zaujimalo, prečo sa na Sk strašne prežíva sekcia. Vo svete je to úplne normálne. Čo kurník šopa robia ti lekári inak?
@tetapetra tiez nechapem preco s tym tuna na Slovensku maju stale lekári problem… ale ked pojdeme tym štýlom ze lekár ma kontrolovať len a ty mas drzat hubu tak to sa dalej neposunieme ani o 100 rokov
Ja mám tri sekcie a nikto ťa nemôže odradiť, ak sa nedáš. 🤷