Dobrý gynekológ na východe - tretia sekcia

6. dec 2021

Ahoj zienky poradte prosim dobrého gynekologa ktorý neodrádza od tretej sekcie ale práve naopak podporuje cele tehotenstvo.. budem velmi vdacna 😊 Košice presov a toto okolie

tosomja
6. dec 2021

Ja mám tri sekcie a nikto ťa nemôže odradiť, ak sa nedáš. 🤷

autor
6. dec 2021

@tosomja to je sice pekne ale mam uz svoje skusenosti 🤣

tosomja
6. dec 2021

Pri tretej väčšina bude mať blbé pripomienky, aké je to už nezodpovedné atď. Ale mne napríklad povedal, že nevidí problém , sledovali má viac. A to mám medzi deťmi rozdiel rok a dva mesiace 😊

autor
6. dec 2021

@tosomja keby som mala 2 deti tak neriesim ale bohužiaľ nemam. Preto potrebujem lekara ktorý ma ozaj podporí a nie ze len tak, necha všetku zodpovednost na mna.tak sa tesim ze Ty si nemala problem 😊😊

prvosienka88
6. dec 2021

MUDr. Marčák v monobloku v Prešove

blancheporte
6. dec 2021

MUDr.Šima Monoblok

desore
6. dec 2021

Gynekolog ta bude iba kontrolovat. To, ze si 3x tehotna a budes rodit sekciou, je uz tvoj problem. Tvoje telo, tvoje zdravie.

autor
6. dec 2021

@desore dobre.

autor
6. dec 2021

@prvosienka88
@blancheporte Dakujem baby ❤️

tetapetra
6. dec 2021

Mňa by len zaujimalo, prečo sa na Sk strašne prežíva sekcia. Vo svete je to úplne normálne. Čo kurník šopa robia ti lekári inak?

autor
6. dec 2021

@tetapetra tiez nechapem preco s tym tuna na Slovensku maju stale lekári problem… ale ked pojdeme tym štýlom ze lekár ma kontrolovať len a ty mas drzat hubu tak to sa dalej neposunieme ani o 100 rokov