Viete niekto o dobrom zubarovi pre deticky? najlepsie klinika Klokočina alebo zubná klinika Párovce?
ďakujem za odporúčania
ja takisto... jedinú čo poznám na Párovciach je Hadzimová,ale či je dobrá neviem... tiež by mi vyhovovala najlepšie Klokočina...
Ja som dostala typ na p. doktorku Mládekovú na chrenovej. Vraj je nejaká mladá a dobrá,veľmi milá k deťom. Chystáme sa tam s dcérkou, tak uvidíme 🙂
my sme mali v skolke mydlikovu zubkovu, ale co pocuvam, ze sa dost pokazila a je nervozna a tiez zvazujem prestup
Nám kamarátka odporučila Holecovú - dolnočermánska - majú aj stránku na internete. Chodí k nej s 5 ročnou dcérkou, ktorá zažila traumu pri trhaní zúbka s hnisavým vačkom a odmietala zubárov. Táto pani doktorka, že úplne super, prvé 2 návštevy, že jej ani nič nerobila, len sa rozprávali a skúšali kreslo, čistenie zúbkov a tak. Ale je to súkromníčka.
Holecová je úplne super zubárka, má fantastický prístup k ľuďom, určite ju odporúčam všetkými desiatimi.
Je pravda, že je súkromná, takže si tam človek platí všetko. A nie som si istá, či vôbec berie ďalších pacientov.
Ja som chodila k Hadzimovej a som s ňou veľmi spokojná, preto tam beriem aj malého. Inak..má veľa certifikátov 😉
Ahojte, máte skúsenosti s dobrou detskou zubárkou v Nitre? Tieto, čo sú tu hore uvedené, ešte ordinujú?
Doporučujem mladú zubárku Fintorovú na poliklinike v Nitre chrenová. tel.č. 0944725044 som vysoko spokojná, ani som necítila že som u zubára aj prijateľné ceny 😉
Mydlikova dodzubala zuby uz dnes dospelemu bratovi ... cista katastrofa. tiez budeme hladat ...
poraďte...
Ja odporúčam p. Doktorku Kozlovú je v polyklinike na klokočine a je veľmi zlatá a fakt šikovná.
ahojte, surne hladam dobrého detského zubara, ktory ma dobry pristup k malym detom, najlepsie na parovciach ... viete prosim poradit niekoho? dakujem
@megi93 ahoj bola si u tej mladekovej
Dakujem
Ahojte, chcem Vas iba upozornit na Dzaficovu, my sme s nou mali prisernu skusenost. Absolutne ju neodporucam ani v obrozeni zivota nevie sa spravat ani k detom ani rodicom a ani k svojmu personalu. Nevie riesit vzniknute situacie, musi zistovat u kolegov a pocas zakroku si zmysli ze pracu nedokonci. Absolutne neodporucam tento zazitok, zoparkrat som ten jej debilny vyraz ksichu vydrzala (akoze mater ty co sa vypytujes) ale stacilo, za tie prachy co pytaju je to trosku moc....
s dievčatami chodíme k do MKlinik v Mlyniarciach. Je tam tusim dr. Stanko ale boli sme aj vo vedlajsej ambulancii u Mudr. Arpasovej. S detmi to veru vedia 🙂)
Prosím vás počuli ste už o MUDr. Izakovicovej? Neviete aká je? Aký má prístup?
aj ja hľadám zubára, mne by vyhovovala Chrenová