Dobrý detský neurológ v Košiciach

dasa10
29. jan 2014

Ahojte hľadám dobreho detskeho neurologa. Poprosim odporucania a Vaše skusenosti. 🙂
Ďakujeeem

katy2
29. jan 2014

Dr. Elliasova, poliklinika Sever.... Sikovna, mila, trpezliva, dobre poradi... robi aj uzv... Max. spokojnost, s malou sme k nej chodili vyse roka....

darina1952
29. jan 2014

@dasa10 ako píše @katy2, určite odporúčam Janku Eliášovú na pol.sever. Veľmi príjemná lekárka a nežná k deťom, všetko mi vždy vysvetlila. Objednáva sa u sestričky na 0905 211 690. 😉

foryou25
30. jan 2014

@darina1952 ja som tiez citala na nu dobre referencie, ale neveim sa tam dovolat ani na pevnu linku ani na mobio

branki
30. jan 2014

tiez ku nem chodime. Velmi mila doktorka. Najlepsie zajst osobne, mozno vas zoberie hned na vysetretnie. Este sa mi nestalo, ze ked som tam prisla, tak by ma nevzala. A to som nebola ani objednana, iba som sa prisla spytat na termin. 😉

darina1952
30. jan 2014

@foryou25 možno má dovolenku...aj lekári sú ľudia, čo občas dovolenkujú 😉

hatlatitla
17. nov 2015

ahojte, nemate skusenosti s prechodom k inej neurologičke? už vyše roka som nebola u nemenovenaj p. dr.- hrozny pristup čo sa tyka objednavania a vybavovania, čakala som pravidelne aj 3 hodiny po objednanom čase.........rada by som prešla k inej p. dr., no dufam, že nebude chcieť kartu od predošlej, nemate niekto skusenosti? am vobec povedať novej, že som už k neurologičke chodila? možno tak by kartu nechcela..🙂