Prosim poradte fakt dobreho detskeho neurologa.Chodime k Mudr.Orvanovej-Zilina,katastrofa.Hrozny pristup.Hladam preto okres Martin,Povazska Bystrica,Cadca,Ilava Kysuce...len nech je dobry.
Za kazdu radu velmi pekne dakujem.
Mudr. Nemcova je velmi fajn
V PB Mudr.Pucekova...odporucam !
Odporúčam dr oblukovu martin
@laska201 ja som bola velmi spokojna. S malym sme tam zacali chodit asi ked mal 7 mesiacov.Hned nas poslali na sono hlavky a potom komplet prehliadka maleho,reflexy a pohybovost. Nam dala rehabky,cvicili sme vojtovu metodu.
Ty s akym starym babom/dietatom tam ides? A ak smiem vediet aky problem mate? Ak je nieco vazne,ziadaj skorsi termin.
Pani doktorka Vladárová , Martin
Pardon aj ja vladarovu pomýlila som si neonatológie a neurologiu vlafarovu je fakt pani doktorka
@tinapb no mala plno nas objednavala sestricka u doktorky.ja uz idem so starsim.syn ma 8rokov a pismo v skole sice uz lepsie ale stale nic moc.a tiez rec aj ked aj ta uz pomaly nabieha sam si pekne uz trenuje c s z s makcenom.nejde mi to pisat na mb.No aj pada sama modrina zelezo ma v poriadku to sme kontrolovali.Tak uvidime ci pomoze aby sa aj lepsie sustredil a tak.
@laska201 aha,no tak to ona len babatkam dava promtnejsi termin. Myslim si,ze ho posle na sono mozgu a skontroluje motoriku a podobne a mozno odporuci logopeda. Skus pripadne este zavolat raz a trosku prehnat jeho stav ohladom toho padania,mozno da skorsi termin. Kazdopadne drzim palce.
zdravím viem ze stará diskusia ale chcela by som sa vás opýtať na tu Dr. VLADAROVU ci tam niekto aktuálne chodí a ci ešte berie nových pacientov... Dakujem
@ivanalik chcela by som skúsiť do nemocnice keby nás vzali. Alebo potom ženy odporúčajú ísť do Ružomberka. Vieš čo,ja som bola s tou doktorkou spokojná,len posledný polrok je ako vymenená. Snaží sa nájsť na dieťati choroby ktoré ani nemá,nedokáže pochopiť že dieťa nie je pes a nezačne na povel robiť veci čo ona vyžaduje. Sú tam aj iné veci v Tom,strašne neprofesionálny prístup . Nakoniec som zisťovala u mamičiek či sme jediný ku ktorým sa takto správa,ale zistila som že je nás viac. Pani doktorka už asi nemá nervy na malé detičky.
@ivanalik podľa mňa ak to je nejaké súrne,choď k nej. Ona vás určite pošle na ďalšie vyšetrenia ak bude treba. A sama uvidíš ako sa bude k vám chovať,prinajhoršom ,časom skúsite nájsť inú doktorku aj vy. Ak bude k tebe zlá neber si všetko tak k srdcu(neviem aku máš povahu)Ale lepšie ísť aspoň k niekomu ako k nikomu. A ako píšeš, človek si veru nenavybera. Áno,k tej Tomasovej potom si chvália aj doktora ale ten je až v Lm 🙁
@exina144 a k akej lekarke ste sa doatali? Lebo nas vzdy odbiju, ze uz sme boli u Vladarovej a mam chodit tam, ale ja s jej liecbou nesuhlasim a maly je momentalne bez neurologa a v aprili mame ist na rehabilitacny pobyt a bez neurologa nas tam nezoberu...
@lienka9040 síce sa pýtaš inej mamičky,ale určite ťa vezme MUDr .pajor v Mikuláši a aj termín dajú dobrý .Alebo Tomasova v Rk
@carmenuska a ten Pajor je dobrý prosím ta? Vie to s detmi? Za koľko vás objednal? Mesiac, dva? Ďakujem
@ewelyn89 Martin este horsia katastrofa....Odorucam Ruzomberok,sice dslej ako hlads,ale super.Bud Mudr.Pajor,ktory tam je iba v utorky albo mudr Tomasova na priamu platbu.Ozaj odporucam.