Ahojte, poraďte s výberom dobrého pediatra v Šamoríne. Ktorá z tých troch lekárok je najlepšia podľa vás? Aké máte skúsenosti? Vďaka.
to sú fakt také hrozné? a vieš poradiť v ds? lebo ba sa mi zda dost daleko na chodenie s malym babatkom. a ba nie je zaruka , mam tam obvodnu a nestoji za figu.
nie sú hrozné, sú to také staré školy... v ds neviem...
clovis. ja chodim s malou k Dolezalovej a som spokojna. je velmi mila a dost mi pomohla, poradi.. je ok.
babulka, vdaka za tip.
Ahojte, som matkou dvoch detí a zároveň detská sestra. Ja navštevujem s deťmi pani MUDr. Doležalovú a zaručujem sa že ide o veľmi dobrú pediatričku, som s ňou veľmi spokojná ako i po odbornej a tiež ľudskej stránke. V žiadnom prípade neodporúčam pracovisko v DS (vlastná negatívna skúsenosť). S pozdravom Karin U.
Ahojte, veľmi by som Vás chcela poprosiť o skúsenosti a rady, ku ktorým doktorom chodiť, nakoľko sa v lete chystáme presťahovať do Šamorína a budem potrebovať pre seba a dcéry lekárov. Takže ide o všeobecného pre mňa, detského pre deti - ale asi pôjdem po prečítaní a odporúčaní k Dr. Doležalovej , zubára pre všetkých a gynekológa. Vopred Vám ďakujem za typy a odporúčanie.
@hornakova.lenka viem doporucit gynekologicku - mudr. Sojáková. Je super po odbornej aj ľudskej stránke.
@paris3 Ďakujem a kde sa nachádza?
@hornakova.lenka v budove polikliniky, na Hlavnej ulici. myslim, ze je to na 1.poschodi 😉
ďakujem 🙂 🙂
pokial viem, sú tu tri pediatričky, ale je to prašť jak uhoď... ak ti záleží na tom, aby to bol dobrý doktor, tak treba ísť do ba alebo ds 😉