Ahojte, prosim vas, mate niekto skusenosti s naozaj dobrym a doslednym detskym imuno-alergologom (moze byt aj nestatny)? Sme z okoli NR, ale nie je problem aj vycestovat za nim...
Hladam niekoho, s kym sa da diskutovat...vela testov uz mame urobenych, ale potrebujeme vediet ako postupovat dalej.
Dakujem za kazdu radu!
@rybjar Ja chodím so synom k Jesenakovi. Špičkový odborník
@jaga18
Ahoj, prosím ťa, a s objednaňim u nej to je ako? Telefonicky, alebo ecasenky?:/ Ďakujem 😇
@monika2022 dá sa aj telefonicky aj cez ecasenku myslím. Ale naj komunikácia u nej je cez mail. Nam po kontrole príde sms ecasenku s termínom, nevyhovuje, alebo potrebujem skôr alebo hoc co, píšem mail a ešte v ten deň odpíše. Momentálne ale netuším, koľko sa čaká na termín na prvé vyšetrenie.
@jankabenji Ahoj Janka. Mozes sa podelit so svojimi skusenostami? Pan doktor je pre dospelych? V com je taky dobry?
@mirkaknm je to detský imunoalergolog, so synom k nemu chodím. Často s ním byva rozhovor,reportáž. Mladý veľmi vzdelaný doktor, kapacita vo svojom odbore.
@jankabenji Dobrý deň. Skúšala som dnes synčeka objednať k pánovi doktorovi a zdá sa mi to beznádejné. Vy sa tam viete prosím normalne dovolať?
@nicegirl369 dobrý deň...treba volať vždy v utorok. Vtedy nemám problém sa tam objednať na kontrolu
@jankabenji dakujem. Skúsim…
@dudos mozem sa prosim spytat ci vam prisli na to co to sposobovalo? mame rovnaky problem uz nas raz aj hospitalizovali na nic ale neprisli tak akurat zhanam alergoimunologa tak, ze ci vam pomohli? Dakujem
@michaelachmr dobrý deň, pisala som vám správu.
Prosím vás hľadám detského alergológa v ZA,MT a ani BY nás nevezmú 🫠🫠 sme z okresu cadca
@kristina6014 dobrý deň prosím vás našli ste niekoho ?
Mudr Kolejakova, Nové Zámky. Super odborník, vyšetrenie netrvá 5 min a dovi dopo. Neskutočne ochotná a ústretová, často nás aj po pracovnom čase vzala, keď to bolo akútne. Vždy vymenuje všetky možnosti liečby, povie pre aj proti, vysvetli, aký je problém... Kde sme chodili pred tým, tam sa vzala krv, predpisali sa lieky za 5 minút sme boli vybavení a do ďalšieho termínu dovi...