Dobrý detský imuno-alergológ

rybjar
12. jan 2022

Ahojte, prosim vas, mate niekto skusenosti s naozaj dobrym a doslednym detskym imuno-alergologom (moze byt aj nestatny)? Sme z okoli NR, ale nie je problem aj vycestovat za nim...
Hladam niekoho, s kym sa da diskutovat...vela testov uz mame urobenych, ale potrebujeme vediet ako postupovat dalej.
Dakujem za kazdu radu!

jaga18
12. jan 2022

Mudr Kolejakova, Nové Zámky. Super odborník, vyšetrenie netrvá 5 min a dovi dopo. Neskutočne ochotná a ústretová, často nás aj po pracovnom čase vzala, keď to bolo akútne. Vždy vymenuje všetky možnosti liečby, povie pre aj proti, vysvetli, aký je problém... Kde sme chodili pred tým, tam sa vzala krv, predpisali sa lieky za 5 minút sme boli vybavení a do ďalšieho termínu dovi...

jankabenji
12. jan 2022

@rybjar Ja chodím so synom k Jesenakovi. Špičkový odborník

monika2022
12. jan 2022

@jaga18
Ahoj, prosím ťa, a s objednaňim u nej to je ako? Telefonicky, alebo ecasenky?:/ Ďakujem 😇

jaga18
13. jan 2022

@monika2022 dá sa aj telefonicky aj cez ecasenku myslím. Ale naj komunikácia u nej je cez mail. Nam po kontrole príde sms ecasenku s termínom, nevyhovuje, alebo potrebujem skôr alebo hoc co, píšem mail a ešte v ten deň odpíše. Momentálne ale netuším, koľko sa čaká na termín na prvé vyšetrenie.

dudos
13. jan 2022

@rybjar MUDr. Klára Kossarova, na Šustekovej v Petržalke, BA
Za mňa top. Neviem či berie nových pacientov. Priznám sa, nám sa ju podarilo " vybaviť " cez kamaráta môjho manžela. Mali sme problém niekoho zohnať. Po akútnej žihľavke a veľmi silných opuchoch.

mirkaknm
8. apr 2022

@dudos Ahoj, toto je dr.pre dospelych?

mirkaknm
8. apr 2022

@jankabenji Ahoj Janka. Mozes sa podelit so svojimi skusenostami? Pan doktor je pre dospelych? V com je taky dobry?

jankabenji
9. apr 2022

@mirkaknm je to detský imunoalergolog, so synom k nemu chodím. Často s ním byva rozhovor,reportáž. Mladý veľmi vzdelaný doktor, kapacita vo svojom odbore.

dudos
9. apr 2022

@mirkaknm ahoj, je detská lekárka. Veľmi výborná. Sme veľmi spokojní.

nicegirl369
31. aug 2022

@jankabenji Dobrý deň. Skúšala som dnes synčeka objednať k pánovi doktorovi a zdá sa mi to beznádejné. Vy sa tam viete prosím normalne dovolať?

jankabenji
1. sep 2022

@nicegirl369 dobrý deň...treba volať vždy v utorok. Vtedy nemám problém sa tam objednať na kontrolu

nicegirl369
2. sep 2022

@jankabenji dakujem. Skúsim…

michaelachmr
12. jan 2024

@dudos mozem sa prosim spytat ci vam prisli na to co to sposobovalo? mame rovnaky problem uz nas raz aj hospitalizovali na nic ale neprisli tak akurat zhanam alergoimunologa tak, ze ci vam pomohli? Dakujem

dudos
13. jan 2024

@michaelachmr dobrý deň, pisala som vám správu.

kristina6014
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristina6014
27. jún 2024

Prosím vás hľadám detského alergológa v ZA,MT a ani BY nás nevezmú 🫠🫠 sme z okresu cadca

ivka27101
18. sep 2024

@kristina6014 dobrý deň prosím vás našli ste niekoho ?