Dobrá neurochirurgia

baska_zet
6. jan 2022

Dobrý deň, viete mi prosím odporučiť fakt dobré oddelenie neurochirurgie? Potrebujem zhodnotiť zdravotný stav, je možné, že sa nevyhnem operácii , tak si chcem vybrať niekoho naozaj dobrého. Jedná sa o krížovú chrbticu. Ďakujem 🙂

slovakboy
6. jan 2022

@baska_zet Mudr.Šulaj Banská Bystrica.

martinkatinka
6. jan 2022

Sulaj BB, no neviem ci este aj operuje.

slovakboy
6. jan 2022

@martinkatinka operuje

martinkatinka
6. jan 2022

@slovakboy ano?? Pred 10 rokmi sa chystal na uradnicku funkciu

slovakboy
6. jan 2022

@martinkatinka to neviem, ale viem že operuje a je veľmi dobrý a záleží mu na pacientoch.

martinkatinka
6. jan 2022

@slovakboy to ano, mojmu synovi operoval kraniosynostozu, velky profesional a clovek

baska_zet
autor
6. jan 2022

@martinkatinka Baby ďakujem, pozerala som to už, a dá sa k nemu na vyžiadanie objednať?

palinohavino
11. jan 2022

@baska_zet Nemocnica Svätého Michala BA Róbert Illéš

palinohavino
11. jan 2022

Keď tak skúste tu si kuknúť hodnotenia https://kdesaliecit.sk/
@baska_zet

sasanka18
17. jan 2022

Prosím vás viete mi niekto dať kontakt email na MUDr. Šulaja z BB??? Nikde ho nemôžem nájsť. Ďakujem pekne

sasanka18
17. jan 2022

@slovakboy Prosím vás viete mi dať kontakt email na MUDr. Šulaja z BB??? Nikde ho nemôžem nájsť. Ďakujem pekne

0silvia0
27. apr 2022

@baska_zet ahoj, kde si sa nakoniec objednala?

baska_zet
autor
3. máj 2022

@0silvia0 ahoj, nakoniec som išla do Ružomberka k dr. Pastorekovi.

0silvia0
9. máj 2022

@baska_zet dakujem a ako dopadla operacia? A podla coho si si nakoniec vybrala lekara?

21
11. máj 2022

@baska_zet ahoj, presne toto caka aj mna a okrem toho posudenie, ci sa bude operovat aj mozog. Tiez potrebujem dobreho neurochirurga… Mozem ta poprosit info, co a ako si dopadla? Dakujem 🙏🙏🙏

baska_zet
autor
4. jún 2022

@0silvia0 , @21 dievčatá prepáčte že tak neskoro reagujem. No, operácii som sa vyhla, zatiaľ. Odporučenie na neho mi dala známa, ktorá má rovnaký , ešte väčší problém v tej oblasti ako ja. Čo sa týka pána doktora, veľmi spokojná som bola. Je milý, všetko vysvetlil, ukázal na snímkach, povedal, čo by sa v prípade operácie všetko robilo a nakoniec mi odporučil, keď mám stav stabilizovaný a som mladá fyzioterapiu a správne cvičenie. V mojom prípade sa to zatiaľ zlepšilo, ale teda chce to disciplínu. Určite ho môžem odporučiť aj ja, a čo sa týka jeho zamerania, tak on je kapacita viac práve na mozgy a pod.