Dobrý deň, viete mi prosím odporučiť fakt dobré oddelenie neurochirurgie? Potrebujem zhodnotiť zdravotný stav, je možné, že sa nevyhnem operácii , tak si chcem vybrať niekoho naozaj dobrého. Jedná sa o krížovú chrbticu. Ďakujem 🙂
Sulaj BB, no neviem ci este aj operuje.
@martinkatinka operuje
@slovakboy ano?? Pred 10 rokmi sa chystal na uradnicku funkciu
@martinkatinka to neviem, ale viem že operuje a je veľmi dobrý a záleží mu na pacientoch.
@slovakboy to ano, mojmu synovi operoval kraniosynostozu, velky profesional a clovek
@martinkatinka Baby ďakujem, pozerala som to už, a dá sa k nemu na vyžiadanie objednať?
@baska_zet Nemocnica Svätého Michala BA Róbert Illéš
Keď tak skúste tu si kuknúť hodnotenia https://kdesaliecit.sk/
@baska_zet
Prosím vás viete mi niekto dať kontakt email na MUDr. Šulaja z BB??? Nikde ho nemôžem nájsť. Ďakujem pekne
@0silvia0 , @21 dievčatá prepáčte že tak neskoro reagujem. No, operácii som sa vyhla, zatiaľ. Odporučenie na neho mi dala známa, ktorá má rovnaký , ešte väčší problém v tej oblasti ako ja. Čo sa týka pána doktora, veľmi spokojná som bola. Je milý, všetko vysvetlil, ukázal na snímkach, povedal, čo by sa v prípade operácie všetko robilo a nakoniec mi odporučil, keď mám stav stabilizovaný a som mladá fyzioterapiu a správne cvičenie. V mojom prípade sa to zatiaľ zlepšilo, ale teda chce to disciplínu. Určite ho môžem odporučiť aj ja, a čo sa týka jeho zamerania, tak on je kapacita viac práve na mozgy a pod.
@baska_zet Mudr.Šulaj Banská Bystrica.