Ahojte kamaratka sa na odporucanie ma objednat na hematologiu. Dali by ste typ kde sa objednat na Slovensku kde beru aj z inych okresov? Dakujem
@beasy Dakujem Trenciansky kraj
No v tejto lokalite je problem, nakolko rodinny prislusnik tiez riesil termin a bolo mu oznamene ze september štitna a januar 2025 hematologia a to je v NMnV. Skor by som sa orientovala asi na mensie lokality ako Partizanske a podobne, ale myslim ze ta jedna cesta vlakom priamo z TN do BA a potom mhd rovno k Antolskej by nemusela byt az taky problem ak ide o jednorazove vysetrenie. 🙂 aspon by som asi skúsila obvolat to ved za opytanie clovek nic neda ja vzdy ked som hladala najlepsie terminy tak som zistila cisla a obvolala vsetko co slo, napisala som si to a potom vybrala najlepsie
Skúste mudr. Šabo internista hematolog z Nr ale berie len tehotné.
No s hematologiou je to tažke asi všade nakoľko terminy sa pohybuju bezne od 3 mesiacov az do 1 roku niekedy aj viac, netusím odkial ste, asi by bolo vhodne napisat aspon kraj, okres alebo podobne. Co viem tak nemocnice v Bratislave napriklad Anotlska beru aj mimo svoju spadovu oblasť.