Ahojte maminky. Mám dcéru, ktorá má 2 roky a 9 mesiacov. Ešte som s ňou nebola nikde u zubárky. Moja zubárka deti neberie, čo je škoda, lebo je veľmi milá. Volala som jednej, čo je blízko nás a tá mi povedala, že nie sú detská ambulancia, ale berú len deti, čo chodia do kolektívu (tak mi to povedala). Tak som si myslela, že keď jej poviem, že do škôlky chodí, tak ju zoberie. No keďže nás do štátnej škôlky (ktorá spadá pod jej obvod) nezobrali, chodíme do súkromnej, takže u nej nula bodov. Už by som chcela, aby niekam išla aspoň na preventívku. Prosím Vás, kam chodíte vy s takými malými detičkami. Vopred ďakujem
@liz_lemon Ďakujem... A potom človeka zdrbú, že som s ňou ešte nikde nebola. No podľa obvodu patríme k tej mojej zubárka, ale tá deti neberie. Inak som našla už iba podľa škôlky, no keďže do štátnej nechodí, tak to máme asi smolu ☹
A ku komu na Sibírsku? Je to súkromná ambulancia, či štátna?
@mili7 ahoj,tiez som z PB,maly bol v akutnom stave,a vsetci zubari naokoli mi ho odmietli vysetrit,mal vtedy dva roky. nasli sme si sukromnu v petrzalke,absolutne nelutujem. Je uzasna,vyborny pristup k detom,syn ma reraz styri roky,sam sedi v kresle,a tesi sa k nej. Tu mi kazdy zubar povedal,nech idem na heydukovu,ze tam su povinny ho osetrit. Bola som-a dakujem,uz nikdy.
@mili7 je to sukromna ambulancia, ale maju zmluvu s poistovnami, akurat ze vyzaduju, aby sa k nim zahlasil jeden z rodicov http://www.adent.sk/
ja som obvolala vela zubarov, a vacsina sa cudovala, ze preco chcem ist s takym malym (ma 2 roky), ze staci v 3 rokoch
na zakladnej skole Bieloruska je detska zubarka, ale ci berie aj aketo male deti neviem skus si tam zavolat, kamoska k nej chodi s dcerou je uz skolacka a nestazuje si
my sme chodili do Petrzalky k Zuzane Chudobovej, chodili sme najprv ja s manzelom, potom aj dcerka, velmi prijemna bola, mame ju teraz od ruky kedze uz nebyvame v BA, ale mozem len odporucat... deti brala bez problemov, tiez mala malu dcerku, tak mala aj dobry vztah a vedela ako na ne 😉 mala k nej zacala chodit zhruba od 2 rokov...
@mili7 ja som tiez z PB, a tu nenajdes ziadneho detskeho zubara, ja idem akurat buduci tyzden na Sibirsku, lebo nikde inde som nezohnala zubara, ktory by zobral male dieta mimo obvod