Detský urológ v Lučenci

orchidea55555
9. mar 2016

dobry den 🙂 prosím poradte my neakeho dobreho deckeho urologa v lucenci a okoli... moj 6 mesacny.chlapcek nema.zostupene oba semeniky 😔 a potrebujeme to.riesit ...

alison11
27. jún 2016

@orchidea55555 Dobrý večer!Chcem sa opítať či ste už našli v LC urológa mne veľmi veľa ich google vyhodil zvolila som si primára Mudr. Rudolfa Pokorného a neviem aký je ale chvália chirurgiu na urológií v LC a BB tak nám je bližšie LC ako BB tak by ma zaujímalo ako ste dopadli a u ktorého ste boli?Ďakujem

orchidea55555
autor
28. jún 2016

Dobry ... ja som nas nakoniec.objednala ku dr. MIRovy kedze sme z Rs je nam to blizsie 🙂 ale on pracuje.aj.v Lc bolo pisane a tiez dobre skusenosti s nim maju .... tak uvidime sme objednany o dva tyzdne tak uvidime

alison11
28. jún 2016

@orchidea55555 A aké má priezvisko ten Dr. Miro? Potom poprosím dajte sem info aký bol a kde sa dá nájsť a tak do ip Ďakujem 🙂

orchidea55555
autor
30. jún 2016

🙂 mudr. Mir je jeho priezvysko a mal.by mat ambulanciu v Lc _aspon podla netu 🙂 a aj tu v Rs ma ambulanciu ...a napisem potom info ;)

alison11
30. jún 2016

@orchidea55555 ok Ďakujem

orchidea55555
autor
12. júl 2016

Alison11 taak dnes smme boli u toho urologa s malym a secko prebehlo Ok 🙂 sestricky su super zobrali ma hnet ako som dosla s malym do cakarne a doktor tak isto ... s malym sa pri vysetreni rozpraval a on sa mu smial 😀 a potom nam povedal ze musime ist do B.B ku dr. Dobrykovej a tam naas hospitalizuju a urobia zakrok ... takze nas caka dalsie objednnavanie a dalsia cesta ... ale hadam to zasej Dame 😉